Клопп - про матч із Кристал Пелас: Я знаю, що нам пощастило

Удача врятувала Ліверпуль.
2023 г., 9 грудня, 20:12
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Юрген Клопп підбив підсумки матчу проти Кристал Пелас.

Нагадаємо, що Лівепуль знову оформив камбек і на останніх хвилинах вирвав очки в матчі проти "орлів". Клопп не став приховувати, що команді дуже пощастило.

"Я зараз по-справжньому щасливий тренер, і я знаю, що нам пощастило. Але якщо ти перемагаєш тільки тоді, коли граєш здорово, то в тебе немає шансів стати дійсно успішним. Ось як усе влаштовано.

Сьогодні ми провели не найкращий матч. Протягом 76 хвилин ми грали погано. Суперник отримав червону картку, ми одразу після цього забили - усе це нам допомогло. Ось чому я кажу, що нам пощастило в тому числі.

Але з 76-ї по 106-у хвилину ми грали по-справжньому добре. Проти 10 осіб буває складніше, як ви знаєте. Ми розвернули хід матчу, а заміни зіграли дуже важливу роль. Взагалі кажучи, це історія нашого сезону: ті, хто виходить на заміну, впливають на гру.

Якби Елліотт не влучив по м'ячу як слід, матч закінчився б унічию. Якби після удару Салаха не було рикошету, ми програли б. За останні 15-20 хвилин ми заслужили на перемогу, але до цього ми нічого не заслуговували", - наводить слова Клоппа ESPN.

Раніше, нагадаємо, в паралельному матчі МЮ сенсаційно поступився Борнмуту.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Юрген Клопп

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK