Емері зробив подарунок зіркам Астон Вілли за перемогу над Арсеналом

Віллани продовжили свою серію домашніх перемог, паралельно з цим обігравши топові команди Англії.
2023 г., 10 грудня, 10:12
Джон МакГінн / Getty Images
Джон МакГінн / Getty Images

Астон Вілла по праву вважається головним хедлайнером цього тижня.

Команда Унаї Емері за короткий проміжок часу обіграла Манчестер Сіті (1:0) та Арсенал (1:0), завдяки чому вона закріпилася у трійці лідерів АПЛ.

Відзначивши те, що його підопічні у грі з "канонірами" були не такі енергійні, як у грі з "містянами", іспанський наставник зробив подарунок зіркам своєї команди - він надав їм кілька днів зайвого відпочинку, повідомляє The Athletic.

"Я дуже радий після цього топового матчу. Ми почали дуже добре і забили швидкий гол, потім ми змогли контролювати гру", заявив Емері після матчу.

"Наш воротар сьогодні був чудовий. Ми намагалися захищатись, що у нас виходило дуже добре. Ми боролися фантастично добре, завершивши дуже важкий та складний тиждень. Після цих трьох очок ми маємо бути щасливими, але також маємо збалансувати ситуацію – дати гравцям два дні відпочинку!".

Читайте також: Жезус назвав Астон Віллу претендентом на титул АПЛ

"Можливо, енергії було трохи менше, ніж у середу (проти Сіті), але наша структура захисту була сильною, і ми виграли багато дуелей".

Переможна серія Астон Вілли вдома в рамках АПЛ тепер налічує 15 матчів поспіль. Причому серія стартувала після лютневої домашньої поразки від Арсеналу з рахунком 2:4.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK