"Думаю, непогано виходить": Миколенко оцінив свої виступи за Евертон цього сезону

Український захисник висловився про свій прогрес в англійському клубі.
2023 г., 13 грудня, 13:32
Віталій Миколенко / Getty Images
Віталій Миколенко / Getty Images

Захисник Евертона Віталій Миколенко прокоментував свої виступи за англійський клуб у поточному сезоні.

Також український футболіст поділився враженнями від роботи під керівництвом нинішнього головного тренера "ірисок" Шона Дайча.

Читайте також: Миколенко - у команді тижня в АПЛ

"Головний тренер вселяє в мене впевненість, і я її перейняв. Я говорив з ним про свою травму, говорив і про інші речі. Він завжди відкритий, він завжди має час поговорити, якщо нам потрібно. Якщо є питання чи проблема, я знаю, що можу звернутися до нього.

Я хочу грати в кожному матчі, і щоб бути спроможним зробити це, головне бути готовим фізично, а за цим слідує і психологічна готовність.

Щодо фізичної форми, то я згоден з головним тренером. Мені лише 24 роки, але я розумію, що фізична форма дуже важлива на цьому рівні. Я намагаюся бути кращим кожного тренування в цьому плані, роблю додаткові пробіжки тощо.

На полі я розумію, які цілі він ставить перед нами і що хоче від мене особисто на моїй позиції. Таке порозуміння корисне і для мене, і для нього. Я знаю, чого він хоче, і намагаюся щоразу демонструвати це на полі. Поки що цього сезону, думаю, у мене це непогано виходить", - наводить слова Миколенка офіційний сайт Евертона.

Нагадаємо, що цього сезону Миколенко провів за Евертон у всіх турнірах 15 матчів, у яких відзначився двома забитими м'ячами.

Раніше тренер Евертона похвалив Миколенка за прогрес.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK