Реал Мадрид - Вільярреал: огляд і результат матчу чемпіонату Іспанії 17.12.2023

Однак індивідуально українець провів не найкращий поєдинок.
2023 г., 18 грудня, 00:11
Андрій Лунін / Getty Images
Андрій Лунін / Getty Images

У рамках 17-го туру чемпіонату Іспанії Реал зустрівся з Вільярреалом.

"Вершкові" з перших хвилин почали тиснути суперника і перший момент виник уже на 14-ій хвилині. Браїм Діас прицільно пробив по воротах Філіпа Йоргенсена, однак, данець впевнено впорався з ударом іспанця.

За кілька хвилин схожий момент виник у Родріго і знову Йоргенсен впорався із загрозою по своїх воротах, а на 23-ій хвилині з-за меж штрафного майданчика Лука Модріч пробив у поперечину воріт "жовтої субмарини".

Такий натиск не міг залишитися без винагороди і за 2 хвилини після удару Модріча Джуд Беллінгем відкрив рахунок у матчі.

До перерви Родріго подвоїв перевагу своєї команди, що було підтверджено після перегляду VAR, однак, у першому таймі Реал і втратив одного з футболістів в особі Давида Алаби.

Після відновлення гри Браїм Діас і Лука Модріч забили по одному голу, однак, перед цим Хосе Моралес забив для Вільярреала гол престижу. На жаль, цей удар був першим і останнім, який влучив у площину воріт українця Андрія Луніна. Виправитися після пропущеного у голкіпера не було можливості.

Завдяки даній перемозі Реал на один пункт випередив Жирону і очолив турнірну таблицю, однак, каталонці грають свій матч 17-го туру проти Депортіво Алавес пізніше. Вільярреал посідає зараз 14-те місце.

Статистика матчу чемпіонату Іспанії Реал - Вільярреал

Реал - Вільярреал 4:1

Голи: Беллінгем, 25, Родріго, 39, Діас, 64, Модрич, 68 - Моралес, 54

xG: 2.15 - 0.68
Удари: 22 - 3
Удари у площину: 9 - 3
Володіння м'ячем: 60% - 40%

Реал: Лунін — Васкес, Рюдігер, Алаба (Н. Фернандес, 35), Менді (Гарсія, 46) — Вальверде, Модрич, Кроос (Чуамені, 79), Беллінгем (Себальйос, 78) — Діас (Хоселу, 84), Родріго

Вільярреал: Йоргенсен — Альтіміра, Альбіоль (Куенка, 46), Манді, Педраса — Ахомаш (Трігерос, 74), Капу, Парехо, Баена (Терратс, 29) — Ж. Морено (Серлот, 46), Моралес (Бреретон, 79)

Попередження: Беллінгем, 67, Чуамені, 84 — Альтіміра, 67, Ахомаш, 74, Капу, 85

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реал Вільярреал

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK