Моуріньо розповів про те, чому він дозволив Де Брюйне залишити Челсі

Португалець згадав часи своєї роботи у Лондоні, коли він відпустив нинішнього капітана Манчестер Сіті.
2023 г., 18 грудня, 14:10
Кевін Де Брюйне / Getty Images
Кевін Де Брюйне / Getty Images

Кевін Де Брюйне не просто так вважається одним із найкращих півзахисників свого покоління. Однак його період кар'єри в Челсі не можна назвати успішним.

Потрапивши до Лондона у молодому віці бельгієць не зміг закріпитися у складі команди, якою керував Жозе Моуріньо.

Нещодавно португалець розкрив подробиці тих часів, коли Де Брюйне хотів піти в оренду, але він його не відпустив, і чим усе це закінчилося, також додавши в цю історію схожий сценарій з Мохамедом Салахом.

Ми поїхали у передсезонку в Азію. Ми були в Індонезії, Таїланді, а Кевін збирався піти в оренду в німецький клуб. Я сказав клубу: "Ні, я не хочу відпускати його в оренду, я хочу, щоб він залишився зі мною". Він залишився зі мною і розпочав сезон АПЛ у стартовому складі", - цитує тренера Роми Фабріціо Романо.

"Після цього ми зіграли Суперкубок УЄФА у Празі проти Баварії і він у тому матчі не грав. Потім, наступного дня, він захотів піти".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Варан сподівається на продовження контракту з Манчестер Юнайтед, незважаючи на помилку під час оголошення

"Ми зіграли другий матч сезону АПЛ проти Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд і ми зіграли внічию 0:0. Він був на лавці і зіграв деякі хвилини, але йому цього було недостатньо, тому він захотів піти".

"Коли ти в Челсі і хочеш піти, йди, прийде інший. Вони були дітьми, які не могли чекати. Їхні кар'єри кажуть, що вони мали рацію, але це не залежало від мене. Можливо, хтось скаже, що я вижив їх із команди, але не вони".

Нагадаємо, що Кевін Де Брюйне продовжує відновлюватись від травми, яку він отримав у матчі першого туру АПЛ проти Бернлі (3:0).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK