"Не треба поспішати": Еріксен звернувся до гравця Лутона, який пережив зупинку серця

Данський хавбек підтримав футболіста, який опинився в подібному до його становищі.
2023 г., 19 грудня, 13:59
Лок'єр пережив зупинку серця на полі / Getty Images
Лок'єр пережив зупинку серця на полі / Getty Images

Півзахисник Манчестер Юнайтед Крістіан Еріксен звернувся до капітана Лутона Тома Лок'єра, який пережив зупинку серця на полі під час матчу 17-го туру англійської Прем'єр-ліги з Борнмутом.

Данський хавбек, який сам переніс такий жахливий інцидент, висловив підтримку футболісту та порадив прислухатися до рекомендацій лікарів і не поспішати з поверненням.

Читайте також: Став відомий стан капітана Лутона, який знепритомнів у матчі АПЛ

"Насамперед сподіваюся, що з ним усе гаразд - тримаю кулаки за нього. Я бачив новини про те, що сталося. Сподіваюся, що в нього все буде добре.

Головне - не поспішати, і щоб сім'я підтримувала. Якщо лікарі кажуть, що тобі потрібно зайнятися чимось іншим, то слід дослухатися до рекомендацій.

Немає нічого, що може стати перепоною, але все залежить від його самопочуття та думки лікарів. Він має ухвалити рішення разом зі своєю сім'єю, не треба поспішати і потрібно зосередитися на собі", - цитує Еріксена The Sun.

Нагадаємо, що Еріксен пережив зупинку серця під час матчу Євро-2020 між Данією та Фінляндією, але пізніше зміг повернутися на футбольне поле.

У кар'єрі Лок'єра цей інцидент став другим. Раніше він знепритомнів на полі у фіналі плей-офф за вихід до Прем'єр-ліги в минулому сезоні.

У поточній кампанії капітан Лутона провів у найвищому дивізіоні 14 матчів, у яких забив один гол і віддав одну результативну передачу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK