Реткліффа закликали знести Олд Траффорд, що "розсипається", і побудувати нову арену

Життєвий цикл 113-річного стадіону добігає кінця.
2023 г., 27 грудня, 11:37
Олд Траффорд / Getty Images
Олд Траффорд / Getty Images

Придбавши 25% акцій Манчестер Юнайтед, засновник INEOS сер Джим Реткліфф зобов'язався виділити 237 мільйонів фунтів на реконструкцію Олд Траффорд.

Джерела, близькі до Реткліффа, повідомили, що необхідно буде провести "дуже детальне дослідження того, що потрібно зробити з Олд Траффорд".

Британський мільярдер визнав, що стадіон вимагатиме набагато більших інвестицій у майбутньому. І тепер бізнесмена закликають піти на радикальніший крок.

Як повідомляє The Telegraph, архітектори, які відповідають за реконструкцію Олд Траффорд, закликали Реткліфа та Глейзерів знести застарілий стадіон, що розсипається, та побудувати "інноваційну і захоплюючу" нову арену.

Вже більше року висить питання про те, що варто зробити з легендарним стадіоном: реконструювати та підвищити його місткість або ж знести та побудувати для клубу новий дім.

Читайте також: Дубль Гарначо і переможний гол Гейлунда в огляді матчу Манчестер Юнайтед - Астон Вілла

У квітні минулого року для розробки генерального плану було призначено команду на чолі з Populous, глобальною архітектурною дизайнерською фірмою, що стоїть за приголомшливим стадіоном Тоттенгема, та консультантами з управління Legends International.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK