Артета розповів, без чого Арсенал не стане чемпіоном Англії

Іспанський наставник "канонірів" згадав дві деталі, які його команда має виправити.
2023 г., 30 грудня, 00:57
Мікель Артета / Getty Images
Мікель Артета / Getty Images

Арсенал в останніх двох турах АПЛ втратив очки, спочатку зігравши внічию з Ліверпулем (1:1), після чого програвши на своєму полі Вест Гему (0:2).

На думку головного тренера "канонірів" Мікеля Артети, його команда не зможе розраховувати на чемпіонство без двох важливих аспектів.

Він натякнув не тільки на помилки підопічних біля своїх воріт, але й на погану реалізацію власних моментів, які його команда створює в достатній кількості.

"Немає жодної паніки, йдеться про спроби зробити більше, досягти більшого і виграти матчі. Якщо команда грає таким чином, то ти вийдеш і виграєш багато матчів", - цитує іспанця Sky Sports.

"Але якщо ми не покращимо свою гру в обох штрафних, тоді ні (Арсенал не стане чемпіоном). Тому що, зрештою, це (результат матчу проти Вест Гема) завжди буде підсумковим результатом".

Читайте також: Артета хоче купити одну із зірок Барселони

Нагадаємо, що на даний момент Арсенал посідає друге місце у таблиці, маючи 40 очок після 19 зіграних турів. У наступному матчі, який відбудеться 31 грудня, команда Олександра Зінченка зустрінеться із Фулгемом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK