Тренер Бенфіки оцінив прогрес Трубіна

Наставник команди задоволений виступами українця.
2023 г., 30 грудня, 13:15
Анатолій Трубін / Getty Images
Анатолій Трубін / Getty Images

Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт висловився про гру голкіпера Анатолія Трубіна після перемоги над Фамаліканом (3:0).

"Ми переживаємо гарний момент. Протягом кількох останніх тижнів ми багато працювали, щоб змінити ситуацію. Гравці завжди б'ються, навіть у складних матчах. Останні три тижні у нас були складні матчі, і ми змогли перемогти у них – це добрий знак.

У футболі важливо все. Звісно, ​​важливо забивати голи, але треба й добре захищатись. Головне – це захист. Трубін дедалі більше прогресує, йому все вдається. Ми завжди можемо розраховувати на нього, коли це потрібно".

Читайте також: Трубін не пропустив більше, ніж у 50% матчів чемпіонату Португалії

"Загалом стабільність у захисті дуже важлива, тому що якщо вона є, це означає, що не потрібно забивати багато голів, щоб вигравати матчі. Як я вже казав кілька тижнів тому, ми ще можемо попрацювати над ефективністю в атаці. Наприкінці матчу у нас виникли певні проблеми, пов'язані з тим, що ми забили лише один гол.

Зараз наша гра є неідеальною, але ми можемо розраховувати на всіх гравців. Для мене це хороший знак, тому що він означає, що гравці знаходяться в хорошій формі, а також те, що командний дух на найвищому рівні. У новому році ми маємо продовжувати грати саме у такий футбол із таким менталітетом", - сказав Шмідт в інтерв'ю прес-службі клубу.

Нагадаємо, українець перебрався до табору португальського клубу цього літа з Шахтаря за 10 млн євро. Контракт гравця розрахований до червня 2028 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бенфіка Анатолій Трубін

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK