Фердинанд висловився про звільнення Руні з Бірмінгема

Англієць знав, що його другу буде складно.
3 січня, 17:25
Вейн Руні / Getty Images
Вейн Руні / Getty Images

Колишній гравець Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд відреагував на звільнення Уейна Руні з Бірмінгема.

"Рівні стресу сильно різняться. Такі хлопці хочуть робити кар'єру у футболі, а це важко. Одне з ключових слів, які Вейн використав у своїй заяві, - "час". У тренерів немає навіть 13 тижнів, яких, на думку Руні, недостатньо, щоб залишити свій слід у команді.

Ми всі знаємо, що Уейн не дурний. Він орієнтується на результат, і якщо подивитися на факти, то йдеться про 2 перемоги у 15 матчах. Команда йшла 6-ою, а тепер вона на 20-му місці. Частка перемог становить лише 13%, і це вражає.

Я вважаю, враховуючи ті розмови, в яких він брав участь за лаштунками і коли приходив туди, він мав упевненість, що незалежно від результатів у нього буде час. А вийшло не так, і я бачив відеонарізки, на яких було помітно, що вболівальники Бірмінгема під час ігор були незадоволені, не були щасливими”.

Читайте також: Фердинанд поділився несподіваним прогнозом

"Я спочатку припускав - і я говорив з Вейном по телефону, коли він отримав роботу - я говорив йому тоді, що це важкий час, щоб прийти в клуб, - коли очікування високі, і у них все добре, коли їм подобається тренер.

Здається, у вболівальників були добрі стосунки з тренером. Цим футболістам, мабуть, подобався тренер і вони грали за нього. У дев'яти випадках із десяти новий тренер замінює того, у кого справи йдуть погано. А в цьому випадку ситуація була іншою, і Руні із самого початку був притиснутий до стіни", – заявив Фердінанд в інтерв'ю FIVE.

Нагадаємо, Руні провів на чолі Бірмінгема 15 матчів, перемігши лише у 2 з них. Ще 4 рази його підопічні зіграли внічию та 9 разів програли.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK