Хавбек Полісся: Хочеться закінчити чемпіонат із медалями

Богдан Кушніренко висловився про плани на сезон.
4 січня, 19:57
Богдан Кушніренко
Богдан Кушніренко

Півзахисник житомирського Полісся Богдан Кушніренко розповів про завдання клубу на другу частину поточного сезону УПЛ.

За словами українського футболіста, амбітному новачкові чемпіонату України хочеться закінчити цю кампанію в трійці призерів.

"Зараз я вже готуюся до другої частини чемпіонату. Відпочити вдалося, але все одно в голові - друге коло. Хочеться досягти тих поставлених цілей, які перед нами стоять. Тому я можу сказати, що з нетерпінням чекаю на повернення чемпіонату і хочеться завершити його з медалями", - сказав Кушніренко.

Читайте також: Трансфери УПЛ: Полісся орендувало гравця Шахтаря, склад Кривбаса поповнив ганський захисник

Також Богдан виділив головних конкурентів свого клубу.

"Перед початком сезону всі теж думали і говорили, що буде складно: ми новачки, всього лише перший сезон в УПЛ, але бачите, що все не так страшно. З кожною командою можна грати, показувати хороший футбол і отримувати хороший результат. Усе залежить від нас, від нашої голови, від того, як ми виходитимемо на кожну наступну гру, як ми аналізуватимемо майбутніх суперників, налаштовуватимемося на них. Вважаю, що немає нічого страшного. Треба вірити одне в одного і не дивитися, хто навпроти.

Щодо конкурентів: звісно ж, перша п'ятірка, яка склалася, усі можуть поборотися як за перше місце, так і опинитися на п'ятому. Але не слід недооцінювати команди, які йдуть на шостому та сьомому місцях. Згадаймо той сезон, коли Олександрія посідала п'яте місце, якщо не помиляюся, Ворскла була на шостому, був відрив щось в очок 12, але наприкінці сезону саме Ворскла здобула путівку в Євросезон. Тому не слід недооцінювати команди. Але я думаю, що найцікавіша боротьба буде між тією п'ятіркою, яка зараз є. Інтрига може бути до останніх турів, але тим цікавіше дивитися", - резюмував гравець.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Полісся

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK