Моурінью назвав причину поразки Роми від Лаціо

"Особливий" знову звинуватив суддів.
10 січня, 22:50
Жозе Моурінью  / Getty Images
Жозе Моурінью / Getty Images

Головний тренер Роми Жозе Моурінью висловився про поразку від Лаціо у рамках Суперкубку Італії.

"Мені здавалося, що у першому таймі ми більше виявляли свій характер, були добре підготовлені, але все змінюється, коли ви втрачаєте Дібалу. Без нього немає зв'язку між атакою та захистом, рівень майстерності падає.

Програвати дербі завжди боляче. У нас серйозні труднощі, ми постійно з ними боремося і при цьому в останніх матчах дуже добре зіграли з Наполі, заслуговували на більше з Ювентусом та Аталантою.

Сьогодні ми програли через те, що я назву пенальті, який підходить для сучасного футболу. Це такий одинадцятиметровий, який суддя, який знаходиться за три метри від епізоду, не дає, але дає ВАР. Саме так суддям кажуть поводитися. 20-30 років тому футболісти не стали б падати так, як це роблять зараз".

Читайте також: Моуріньо: Сказав агенту, щоб він не говорив ні з ким, поки я працюю в Ромі

"Пенальті повинен вважатися крайнім заходом. Суддя мав рацію, вирішивши не призначати його, але він мало що може зробити, коли той, хто знаходиться біля екрана, підкликає його через мінімальний контакт, що супроводжується шоу у виконанні футболіста.

Я не хочу сказати, що це не пенальті, але ситуація така.

Історично склалося так, що топ-суддя, який аналізує усі сторони гри. Але матч закінчується, коли одна із команд відкриває рахунок, бо Орсато грати не дає.

Ми програли дербі, і це лягає на нас і наших приголомшливих фанатів важким тягарем, але треба рухатися вперед. Жахлива серія матчів завершиться у неділю зустріччю з Міланом і вперше за довгий час ми матимемо цілий тиждень на відновлення", – сказав португалець в ефірі Sport Mediaset.

Нагадаємо, Рома зазнала мінімальної поразки від Лаціо (0:1), вилетівши з кубка країни.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рома Жозе Моурінью

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK