Каррагер - про Манчестер Юнайтед: Команда передбачувана та нудна

Англієць розкритикував тренера "червоних дияволів".
12 січня, 13:22
Джеймі Каррагер  / Getty Images
Джеймі Каррагер / Getty Images

Колишній захисник Ліверпуля Джеймі Каррагера оцінив гру Манчестер Юнайтед цього сезону.

"Ерік тен Хаг перебуває на випробувальному терміні на посаді тренера Манчестер Юнайтед після приходу Ineos. Фактично він тимчасовий тренер до кінця сезону. Якщо не буде значного прориву в результатах та грі, його звільнять.

Це природний наслідок значних змін у раді директорів. Коли до топ-клубу надходять нові інвестиції, негайно проводиться перевірка кожного відділу. Особливо тих, що збоять.

Тен Хаг не втрачав підтримки ні вболівальників Юнайтед, які ходять на стадіон, ні симпатії тих, хто співчував і Уле Гуннару Сульшеру через атмосферу, в якій доводиться працювати під керівництвом родини Глейзерів.

Але ця підтримка може бути безумовною. До неї має додаватися реалізм.

Якщо ви сер Джим Реткліфф і збираєтеся вкласти мільярди фунтів у клуб, то одним із першочергових завдань є визначення того, чи є у вас тренер, який уособлює той динамізм, який ви хочете асоціювати зі своїм бізнесом. Реткліфф відвідає перший матч Юнайтед у статусі основного акціонера. І він запитуватиме самого себе: "Цей тренер – символ клубу, який я хочу перебудувати?"

Читайте також: Марсьяль відмовляється взимку залишати Манчестер Юнайтед

"Моє давнє переконання полягає в тому, що футбольна команда – це продовження особистості тренера. Відсутність харизми у Тен Хега на прес-конференціях не була б проблемою, якби його команда грала з характером, але замість того, щоб бути яскравою та сміливою, Юнайтед був передбачуваний і, в гіршому випадку, нудний, поки вони забили всього 22 голи в чемпіонаті - на один менше, ніж Лутон, тільки Бернлі та Шефілд Юнайтед забили менше.

Це робить Тоттенхем особливо цікавим суперником для першої появи Реткліффа на Олд Траффорд як член ради директорів. Вплив Енджа Постекоглу – приклад, який дозволяє критикувати тен Хага через розмаїття на полі та за його межами: бос "шпор" яскраво спілкується з медіа, а команда грає у видовищнішому стилі, ніж до нього.

Якщо Тоттенхем" переможе на цих вихідних, то підкреслені відмінності між Постекоглу і тен Хагом будуть так само несприятливі для тренера Юнайтед. Реткліфф захоче, щоб уболівальники були близькі до того, щоб схоплюватися з місць, коли їх тренер говорить, а команда грає", – написав Каррагер у своїй колонці у The Telegraph.

Нагадаємо, після 20-ти турів АПЛ Манчестер Юнайтед посідає восьме місце у турнірній таблиці, набравши 31 очко.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK