Евертон - Астон Вілла 0:0: огляд матчу та результат гри 14.01.2024

Поки вілани борються за місце в зоні Ліги чемпіонів, "іриски" намагаються відірватися від зони вильоту - поки що безуспішно.
14 січня, 18:10
Евертон - Астон Вілла / Getty Images
Евертон - Астон Вілла / Getty Images

У неділю, 14 січня, на Гудісон Парк програму 21-го туру Англійської Прем'єр-ліги підхопили Евертон та Астон Вілла.

Першу половину гри команди провели досить рівно. І хоча у господарів поля вийшли небезпечніші моменти, які могли призвести до взяття воріт, до зміни рахунку на табло справа так і не дійшла.

Відразу після перерви стався інцидент за участю Віталія Миколенка, результатом якого стала розбита голова українського захисника. Але, незважаючи на це, гравець збірної України не лише повернувся на поле, а й провів весь матч повністю.

Другий тайм команда Унаї Емері може занести собі в актив: заволодівши ініціативою, віллани штурмували ворота Джордана Пікфорда. Однак пробити голкіпера збірної Англії у них не вийшло.

На протилежній половині поля все було набагато гірше. "Іриски" завдали лише кількох ударів, жодного разу при цьому не потривоживши Еміліано Мартінеса.

У підсумку команди завершили матч нульовою нічиєю. Евертон із 17-ма очками в активі залишився на 17-му місці, а Астон Вілла наздогнала за очками Манчестер Сіті, що йде на другому місці. Проте бірмінгемці провели на одну гру більше.

Статистика матчу Евертон - Астон Вілла 21-го туру АПЛ

Евертон - Астон Вілла 0:0

Очікувані голи (xG): 1,28 - 1,02
Володіння м'ячем: 31% - 69%
Удари: 10 - 16
Удари в площину: 2 - 5
Фоли: 14 - 14

Евертон: Пікфорд - Коулмен, Тарковскі, Брентвейт, Миколенко - Онана, Гарнер, Данджума (МакНіл, 63), Дукуре, Гаррісон - Калверт-Льюїн (Бету, 63).

Астон Вілла: Мартінес - Конса, Карлос (Кеш, 74), Лангле, Морено - Луїс, Камара, Бейлі (Тілеманс, 64), МакГінн (Дзаньоло, 89), Діабі (Дуран, 64) - Воткінс.

Попередження: Тарковскі - Воткінс, Карлос, Лангле, Тілеманс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK