Мюллер: Голанд чудовий, але Кейн - найкращий форвард у світі

Півзахисник дуже радий, що англієць приєднався до його команди.
15 січня, 14:55
Гаррі Кейн та Томас Мюллер / Getty Images
Гаррі Кейн та Томас Мюллер / Getty Images

У недавньому матчі проти Гоффенгайма (3:0) Гаррі Кейн відзначився голом, який став для нього 22-м у 16-ти зіграних турах Бундесліги цього сезону.

Таким чином 30-річний англієць повторив рекорд Роберта Левандовські, за що заслужив похвалу від граючої легенди клубу Томаса Мюллера.

"Ерлінг Голанд, звичайно ж, чудовий нападник, але він і Гаррі Кейн – гравці різних типів. Для мене Гаррі – на вершині нинішніх нападників", – цитує німця Bayern & Germany.

"Гаррі - справжній футболіст. Він розуміє гру. По-перше, він знає, де знаходяться небезпечні зони. По-друге, він відразу бачить, що може зробити інший гравець. У чому його сильні сторони? Він не просто віддає бездумні передачі, за цим завжди є ідея".

"Я не знаю, чи був колись гравець, у якого вийшов би дебют краще, ніж у Гаррі. Під цим я маю на увазі не лише цифри, а й той вплив, який він уже здійснив на нашу команду. Гаррі Кейн - гравець, який завжди поруч - і на топовому рівні. Він забиває практично в кожній грі, але навіть коли він не забиває, він робить свою роботу".

Раніше стало відомо, що збірні Іспанії та Бразилії проведуть товариський матч, спрямований на зміцнення прихильності боротьбі з расизмом та насильством у футболі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK