Манчестер Юнайтед планує багато заробити на продажах Антоні та Санчо

Манкуніанці вже мають план, де взяти гроші на нові вхідні трансфери.
22 січня, 15:30
Антоні та Джейдон Санчо / Getty Images
Антоні та Джейдон Санчо / Getty Images

В останні роки Манчестер Юнайтед відзначається дорогими трансферами, які виявляються провальними.

Так було з Джейдоном Санчо, на якого витратили 85 мільйонів євро, так сталося і з Антоні, за якого півтора роки тому виклали 95 мільйонів.

Тепер "червоні дияволи" хочуть відбити приблизно половину витрачених коштів. Як повідомляє Standart Sport, наступного літа Манчестер Юнайтед планує продати обох вінгерів.

За кожного з них англійці хочуть отримати 50 мільйонів фунтів. За інформацією джерела, МЮ працює над продажем гравців до Саудівської Аравії, чиїм клубам вже була запропонована можливість придбати когось із цього дуету.

Футбольний директор Юнайтед Джон Мерто зустрівся з представниками Саудівської професійної ліги та міністерства спорту Саудівської Аравії на клубному чемпіонаті світу в грудні, щоб налагодити зв'язки з надією на продаж футболістів наступного літа.

Читайте також: Захисник Атлетіко продовжить кар'єру у Вільярреалі

При цьому за тією ж адресою можуть піти й Каземіро з Рафаелем Вараном, на яких не особливо розраховує головний тренер МЮ Ерік тен Хаг.

Раніше стало відомо, що Манчестер Юнайтед веде переговори з Баварією щодо оренди форварда, який не проти провести в Англії другу частину сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK