"Від**біться": п'яну матір зірки Манчестер Сіті вигнали з клубу та заарештували

Клер Роулендс дуже добре провела вечір, який завершився вже не так весело.
25 січня, 17:23

Мати вінгера Манчестер Сіті Філа Фодена потрапила у дуже незручну ситуацію, подробиці якої стали відомі лише зараз.

Як повідомляє Daily Mail, 9 вересня 2023 року, всього через кілька годин після того, як її син зіграв за збірну Англії у відборі на Євро-2024, Клер Роулендс дуже весело провела той вечір, що в результаті призвело до арешту і засідання суду.

За словами 44-річної матері, вона разом зі своїми друзями випила кілька банок пива, після чого група вирушила до бару на стоянці караванів.

Випивши ще й заспівавши в караоке, вони перейшли в міський бар Sunny's, а потім до сусіднього нічного клубу Bentley's, де й сталося все найцікавіше.

Клер Роулендс та Філ Фоден / https://www.instagram.com/philfoden/
Клер Роулендс та Філ Фоден / https://www.instagram.com/philfoden/

Роулендс випила порцію текіли та горілки, перш ніж охоронці попросили її піти, звинувативши її в нападі на когось.

Суддям були показані кадри з камер відеоспостереження в клубі, на яких видно, як вона збиває бейсболку з голови Пола Шотмена, товариша по вечірці, а потім намагається вдягнути її назад.

Роулендс заявила суду, що вона просто "трохи розважилася" і не збиралася завдавати шкоди чоловікові, коли намагалася знову надіти йому кепку.

У той момент за нею приїхала поліція, проте Клер послала їх, сказавши: "Від***біться". Внаслідок суперечки поліція закувала її в наручники і відвезла до відділу, де вона за ґратами провела ту ніч.

Читайте також: Анчелотті довірить Луніну місце у воротах Реала у найближчих матчах

У суді вона заявила: "Я посварилася з поліцією. Я була трохи с*кою. Зазвичай я не п'ю, але коли я вип'ю, то надолужую втрачене. Я як тварина".

Суд Лландідно (місто в місті-графстві Конуї в Уельсі) виправдав її в нападі, але раніше Роулендс визнала себе винною в знаходженні в нетверезому вигляді та порушенні громадського порядку. У результаті її оштрафували на 100 фунтів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK