Атлетико - Севілья: огляд і результат матчу Кубка Іспанії

"Матрацники" пробилися до наступної стадії.
26 січня, 00:05

Атлетико у чвертьфінальному протистоянні Кубка Іспанії зустрівся з Севільєю.

Як і личить фавориту, "матрацники" грали з позиції сили проти кризового середняка і в середині тайму мали чудовий шанс вийти вперед. Маркан сфолив у власному штрафному майданчику і суддя призначив 11-метровий.

До точки підійшов Антуан Грізманн, але лідер мадридського клубу несподівано відправив м'яч вище воріт, змарнувавши чудову нагоду вийти вперед.

Колектив Дієго Сімеоне продовжив свою домінацію і після цього не зовсім приємного моменту, але забити їм вдалося вже після перерви, причому, зробив це столичний гранд двічі. Спершу відзначився Мемфіс Депай, але його гол скасували через офсайд, а потім все він же зміг відкрити рахунок, не забігши в положення поза грою.

У "нервіонців" були свої надії на те, щоб зрівняти рахунок. На 87-й хвилині колектив Кіке Санчеса Флореса заробив кутовий, після подачі якого м'яч знайшов Серхіо Рамоса, але, досвідчений захисник без опіки опонентів не зміг з кількох метрів перенаправити м'яч у сітку воріт Яна Облака.

За кілька секунд до фінального свистка Пабло Барріос ледь не "привіз" пенальті у свої ворота, але Алехандро Ернандес Ернандес покликав Хесуса Хіля Мансано подивитися відеоповтор, і головний арбітр змінив своє первісне рішення.

Таким чином, Атлетіко не без великих проблем пройшов до півфіналу Кубка Іспанії завдяки мінімальній перемозі.

Статистика матчу Кубка Іспанії Атлетико - Севілья

Атлетико - Севілья 1:0

Гол: Депай, 79

xG: 2.14 - 0.89
Удари: 10 - 4
Удари в площину: 4 - 1
Володіння м'ячем: 57% - 43%

Атлетіко: Облак — Моліна (Льоренте, 56), Хіменес, Вітсель, Ермосо, Ліно — Де Пауль, Коке, Сауль (Барріос, 56) — Мората (Депай, 66), Грізманн (Корреа, 65).

Севілья: Нюланд — Навас (Хуанлу. 69), Маркао, Рамос, Ньянзу, Педроса (Акунья, 83) — Сумаре, Соу (Мір, 83), Торрес (Ракітич, 51) — Ромеро (Ламела, 70), Окампос.

Попередження: Хіменес, Ермосо, Коке — Торрес, Педроса, Ламела, Ракітич

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK