Евертон - Лутон Таун 1:2: огляд матчу та результат гри 27.01.2024

"Іриски" зуміли зрівняти рахунок, але на останніх секундах вони не втримали суперника, який обидва свої голи забив після подачі з кутового.
27 січня, 19:05
Віталій Миколенко / Getty Images
Віталій Миколенко / Getty Images

У суботу, 27 січня, стадія 1/16 фіналу кубка Англії продовжилася матчем на Гудісон Парк, де Евертон приймав Лутон Таун.

Віталій Миколенко, як це зазвичай буває, вийшов у стартовому складі "ірисок". Українець навіть зумів безпосередньо вплинути на рахунок зустрічі, але, на жаль, не таким чином, як хотіли б фанати ліверпульського клубу.

Під завісу тайму гості отримали право на кутовий. Миколенко боровся за м'яч і, по суті, виграв боротьбу. Але м'яч від його голови влетів у сітку воріт Евертона.

Джерело: Getty Images

На старті другої половини господарі поля відновили паритет. Бету перевів м'яч на Джека Гаррісона. Його суперник впав, що дозволило англійцю пробратися до штрафного майданчика і завдати удару в дальній кут. Тім Крул зіграв невпевнено - м'яч від його руки відскочив за лінію.

Надалі команди створили не так багато моментів, через що матч вийшов не найцікавішим. Але переможця все ж таки було визначено - і сталося це на останніх секундах доданого часу.

І знову гол після подачі з кутового. Колі Вудроу виявився найспритнішим біля воріт Жоау Віржинії - саме його удар вивів Лутон вперед і, як виявилося, до наступного раунду кубка Англії.

Читайте також: Юний українець відзначився голом за Манчестер Юнайтед U-18

Статистика матчу Евертон - Лутон Таун 1/16 фіналу кубка Англії

Евертон - Лутон Таун 1:2
Голи: Гаррісон, 55 - Миколенко, 39 (аг), Вудроу, 90+6.

Очікувані голи (xG): 0,76 - 1,05
Володіння м'ячем: 46% - 54%
Удари: 14 - 15
Удари в площину: 2 - 6
Фоли: 14 - 13

Евертон: Віржинія - Паттерсон, Тарковскі, Брентвейт, Миколенко - Гаррісон, Онана, Гарнер, МакНіл (Данджума, 78) - Бету, Калверт-Льюїн (Шерміті, 78).

Лутон Таун: Крул - Берк, Менгі, Белл - Огбене, Локонга (Мпанзу, 66), Барклі (Беррі, 76), Дауті (Джонсон, 76), Таунсенд (Чонг, 66) - Адебайо (Вудроу, 66), Морріс.

Попередження: Шерміті - Берк.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK