Лас-Пальмас - Реал 1:2: огляд матчу та результат гри 27.01.2024

Роботи в українця було небагато, а в ситуації із пропущеним голом його вини немає.
27 січня, 19:34
Андрій Лунін / Getty Images
Андрій Лунін / Getty Images

У суботу, 27 січня, на Естадіо Гран Канарія в рамках 22 туру іспанської Ла Ліги зустрілися Лас-Пальмас і Реал.

Як і очікувалося, Андрій Лунін з'явився у рамці воріт мадридського колективу. У 24-річного українця було мало роботи, але навіть у такому разі він, на жаль, не зміг піти з поля, не пропустивши.

На старті другого тайму господарі поля втекли в атаку правим флангом. Сандро Рамірес увірвався до штрафного майданчика і віддав пас під удар Хав'єру Муньосу, який зблизька впіймав Луніна на протиході.

Лідерство Лас-Пальмаса протрималося трохи більше десяти хвилин. Едуардо Камавінга закинув м'яч за спини захисників, а Вінісіус Жуніор пробив точно у дальній кут.

Результат зустрічі вирішив "джокер" в особі Орельєна Чуамені. Француз з'явився на полі на 81-й хвилині, а всього через три хвилини він забив переможний гол: Тоні Кроос навісив з кутового, а Чуамені ударом головою замкнув подачу.

Джерело: Getty Images

На останніх секундах сталася неприємна ситуація. Під час верхової боротьби Лунін отримав від опонента удар ліктем у бік. І хоча українець зміг кулаком вибити м'яч, після чого пролунав фінальний свисток, він упав на газон, тримаючись за місце удару.

За рахунок перемоги Реал повернувся на вершину таблиці чемпіонату Іспанії, обійшовши Жірону на два очки. Свій матч 22 туру каталонці зіграють 28 січня, їх суперником стане Сельта.

Лас-Пальмас, у свою чергу, залишився восьмим, маючи в активі 31 очко. Однак за підсумками туру його може обійти Бетіс, у якого стільки ж балів та матч у запасі.

Читайте також: Автогол Миколенка допоміг Лутон Таун вибити Евертон із кубка Англії

Статистика матчу Лас-Пальмас - Реал 22-го туру Ла Ліги

Лас-Пальмас - Реал 1:2
Голи: Муньос, 53 - Вінісіус, 65, Чуамені, 84.

Очікувані голи (xG): 0,60 - 2,13
Володіння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 7 - 13
Удари в площину: 2 - 5
Фоли: 17 - 14

Лас-Пальмас: Вальєс - Марвін (Герцог, 69), Суарес, Мармоль, Кардона - Мунір (Пехіньо, 78), Муньос (Каба, 89), Перроне, Родрігес, Молейро (Луаодіс, 69) - Рамірес (Кардона, 78).

Реал: Лунін - Карвахаль, Рюдігер, Начо, Гарсія - Себальос (Вальверде, 59), Камавінга (Чуамені, 81), Кроос - Диас (Хоселу, 59), Родріго (Гюлер, 81), Вінісіус (Менді, 90).

Попередження: Кіріан, Муньос, Перроне - Родріго, Менді, Чуамені.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK