Севілья виключила гравця, орендованого у Манчестер Юнайтед, із заявки на найближчі матчі

Іспанці незадоволені тим, як розпочалася кар'єра футболіста у новому місці.
27 січня, 20:13
Ганнібал Межбрі / Getty Images
Ганнібал Межбрі / Getty Images

Севілья оголосила, що Ганнібал Межбрі не розглядатиметься для вибору в найближчому майбутньому після тривожного початку його оренди в іспанському клубі, повідомляє Manchester Evening News.

Гравець збірної Тунісу приєднався до андалусійців на правах оренди з Манчестер Юнайтед на початку січня, відмовившись від можливості перейти в Евертон.

Ганнібал дебютував за Севілью в матчі проти Жирони (1:5) тижнем раніше. Після цього його виключили зі складу на матч 1/4 фіналу кубку Іспанії проти Атлетіко (0:1).

Головний тренер нервіонців Кіке Санчес Флорес детальніше розповів про цю ситуацію.

"Побувавши з ним, поговоривши з ним і побачивши його перші хвилини у грі з Жироною, ми збираємося дати йому необхідний простір, щоб дати йому зрозуміти, де він знаходиться, що він у Севільї і що це означає", - сказав іспанець.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Юний українець відзначився голом за Манчестер Юнайтед U-18

"Він повинен розуміти, де він знаходиться, і що ми хочемо від нього бачити. Ми поговорили з ним і вважаємо, що йому потрібен час, щоб навчитися. Ми хочемо дати йому простір, час, щоб він міг побачити речі збоку, а потім він повернеться до складу".

"Зрештою, це діти, які прийшли і раптово опинилися в такому величезному клубі, як Севілья, в умовах максимального попиту. І їм потрібно трохи місця. І це місце краще видно зовні, ніж зсередини. Вам слід зробити крок, щоб зрозуміти, чого ми хочемо”.

Зазначимо, що Ганнібал Межбрі дебютував за Севілью, вийшовши на 62-й хвилині матчу проти Жирони. Всього через хвилину він заробив жовту картку.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK