Вулвергемптон - Манчестер Юнайтед 3:4: огляд матчу та результат гри 01.02.2024

"Вовки" були близькими до неймовірного порятунку, але 18-річний Кобі Мейну не по роках зріло розібрався в ситуації, чим приніс своїй команді три очки.
2 лютого, 00:35
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У четвер, 1 лютого, на Молінью пройшов матч 22-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Манчестер Юнайтед приїхав у гості до Вулвергемптона.

"Червоні дияволи" дуже активно розпочали перший тайм та вже досить швидко вийшли вперед. На 5-й хвилині Расмус Гойлунд прийняв м'яч у штрафному майданчику і покотив його на Маркуса Решфорда, який ударом у дотик вразив ворота Жозе Са.

Гості не зменшували обертів і незабаром рахунок був 2:0 на їхню користь. Люк Шоу чудово підключився до атаки, після чого прострілив уздовж воріт. Після кількох рикошетів м'яч від ноги Гойлунда влетів у сітку.

Джерело: Getty Images

До перерви рахунок мав ставати розгромним, і він ставав таким, навіть двічі. Але в обох випадках голи Гойлунда та Каземіро були скасовані через офсайд.

Після відпочинку МЮ продовжив бути активним, та й господарі поля теж заграли. Через це рахунок міг стати як 3:0, так і 2:1. Власне, другий варіант і став реальністю, коли суддя призначив сумнівний пенальті у ворота МЮ за фол Каземіро, а Пабло Сарабія переграв з "позначки" Андре Онана.

Але раділа команда Гері О'Ніла недовго, адже всього через чотири хвилини Скотт МакТоміней головою замкнув подачу з кутового у виконанні Бруно Фернандеша.

Інтрига в матчі все ж таки була жива. За п'ять хвилин до кінця основного часу Макс Кілман зблизька скоротив відставання "вовків" у рахунку.

І навіть це було ще не все, Вулвергемптон зумів зрівняти рахунок у доданий час! Антоні втратив м'яч біля штрафного майданчика суперника, який відразу втік у контратаку. У результаті м'яч опинився у Педру Нету, який вразив ближній кут воріт Андре Онана.

Джерело: Getty Images

Здавалося, що на цьому матч і закінчиться, але проти був один юний хлопець на ім'я Кобі Мейну. Хавбек класно обіграв кількох опонентів і з меж штрафного майданчика відправив м'яч у дальній кут, тим самим принісши своїй команді перемогу.

За рахунок перемоги Манчестер Юнайтед піднявся на сьоме місце, маючи в активі 35 балів. При цьому команда Еріка тен Хага наздогнала за забитими голами могутній Лутон Таун (по 28). Вулвергемптон же залишився 11-м із 29-ма балами.

Читайте також: Забарний та Борнмут забрали очко з Лондона, зігравши внічию з Вест Гемом

Статистика матчу Вулвергемптон - Манчестер Юнайтед 22-го туру АПЛ

Вулвергемптон - Манчестер Юнайтед 3:4
Голи: Сарабія, 71 (пен.), Кілман, 85, Нету, 90+5 - Решфорд, 5, Гойлунд, 22, МакТоміней, 75, Мейну, 90+7.

Очікування голи (xG): 2,13 - 2,89
Володіння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 16 - 21
Удари в площину: 7 - 8
Фоли: 10 - 8

Вулвергемптон: Са - Кілман, Доусон, Тоті (Фрейзер, 82) - Семеду, Леміна, Дойл (Гомеш, 82), Доерті (Аїт-Нурі, 55) - Нету, Бельгард (Сарабія, 64), Кунья.

Манчестер Юнайтед: Онана - Далот, Варан, Мартінес (Магвайр, 86), Шоу - Мейну, Каземіро (МакТоміней, 73), Фернандеш - Гарначо (Еванс, 90+2), Гойлунд (Форсон, 86), Решфорд (Антоні, 73).

Попередження: Доусон, Кунья - Каземіро, Мартінес, Онана, Гарначо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK