Директор нідерландського клубу прокоментував перехід їхнього гравця в спартак москва

Представник Твенте звалив всю вину на гравця.
2 лютого, 08:27
Арнольд Брюггінк / Getty Images
Арнольд Брюггінк / Getty Images

Технічний директор нідерландського Твенте Арнольд Брюггінк прокоментував перехід лідера команди Манфреда Угальде в московський спартак.

За словами функціонера, їм неприємно вести бізнес з країною-терористом, проте сам футбольний клуб не перебуває в санкційних списках, а коста-ріканець дуже хотів туди перейти.

Читайте також: Литовський клуб відмовився від підписання футболіста через його гру в росії

"Все дуже складно. Ми б хотіли, щоб влітку Угальде перейшов у клуб з більш цікавого чемпіонату. У нас було з ним багато розмов на цю тему. Але він сказав, що дуже хоче в Спартак. Коли гравцю пропонують зарплату, яка в багато разів більша за те, що він заробляв у нас, шансів втримати його немає.

Звісно, ми могли втримати його, але нам потрібен гравець, який справді хоче грати за Твенте. Гравця, який не хоче – краще відпустити. Окрім того, я хочу вам чесно зізнатися, що сума трансферу дуже велика за мірками Твенте.

Займатися бізнесом з росією, звісно, не дуже приємно, але, як я вже сказав, гравець захотів піти сам, тож потрібно було шукати рішення. Окрім того, московський спартак не перебуває в санкційних списках, і юристи з’ясували, чи відповідаємо ми вимогам уряду щодо ведення бізнесу з росією. Схоже, в цьому аспекті немає жодних перешкод, – сказав Брюггінк.
 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK