Фрозіноне - Мілан 2:3: огляд матчу та результат гри 03.02.2024

"Россонері" вирвали у суперника три очки завдяки чудовій грі француза та сербському "джокеру" Стефано Піолі.
3 лютого, 21:14
Лука Йович / Getty Images
Лука Йович / Getty Images

У суботу, 3 лютого, на Стадіо Беніто Стірпе в рамках 23 туру італійської Серії А пройшов матч, в якому Мілан приїхав у гості до Фрозіноне.

На 17-й хвилині поєдинку "россонері" вийшли вперед завдяки голу Олів'є Жиру - француз забив свій 11-й м'яч у нинішньому розіграші чемпіонату Італії.

Однак всього через сім хвилин Рафаель Леау, який відзначився асистом на Жиру, привіз у свої ворота пенальті, зігравши рукою. Матіас Суле підійшов до "позначки" та реалізував 11-метровий.

Команди демонстрували приблизно рівну гру, що не влаштовувало Стефано Піолі. Тому після перерви Мілан почав грати трохи активніше. На це особливо вплинув другий гол Фрозіноне – Лука Маццітеллі з гострого кута пробив Майка Меньяна.

Однак, як і в першому таймі, команда, що відставала, досить швидко відігралася. І знову відзначився Жиру, тільки цього разу асистом: 37-річний форвард виграв верхову боротьбу і головою скинув м'яч на дальню штангу, де Маттео Габбія замкнув у дотикпередачу одноклубника.

Джерело: Getty Images

Результат зустрічі вирішив "джокер" Піолі в особі Луки Йовича. Сербу вистачило всього однієї хвилини на полі, щоб вирвати для своєї команди перемогу.

Мілан продовжує гонку за сусідом по місту, який випереджає його на 5 очок (при цьому Інтер має два матчі в запасі). Фрозіноне залишився чотирнадцятим, маючи в активі 23 бали.

Читайте також: Байєр утримав лідерство німецької Бундесліги за рахунок перемоги над Дармштадтом

Статистика матчу Фрозіноне - Мілан 23-го туру Серії А

Фрозіноне - Мілан 2:3
Голи: Суле, 24 (пен.), Маццітеллі, 65 - Жиру, 17, Габбія, 72, Йович, 81.

Очікувані голи (xG): 0,93 - 1,66
Володіння м'ячем: 42% - 58%
Удари: 7 - 13
Удари в площину: 4 - 5
Фоли: 10 - 13

Фрозіноне: Тураті - Джеллі, Романьолі, Околі, Брешіаніні (Рейньєр, 85) - Маццітеллі (Ібрагімович, 85), Барренчеа, Харруї (Лірола, 77) - Сек (Валері, 77), Жоржі (Шеддіра, 77), Суле.

Мілан: Меньян - Калабрія (Флоренці, 86), К'єр, Габбія, Ернандес - Адлі, Рейндерс (Беннасер, 62), Пулішич (Йович, 80), Лофтус-Чік (Окафор, 62), Леау - Жиру (Муса, 86).

Попередження: Харруї - Лофтус-Чік, Рейндерс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Серія А

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK