Жирона - Реал Сосьєдад 0:0: огляд матчу та результат гри 03.02.2024

За відсутності Артема Довбика каталонський колектив не знайшов способу легально вразити ворота суперника.
4 лютого, 00:18
Віктор Циганков та Хаві Галан / Getty Images
Віктор Циганков та Хаві Галан / Getty Images

У суботу, 3 лютого, на Естадіо Мунісіпаль де Монтіліві пройшов матч 23 туру іспанської Ла Ліги, в якому зустрілися команди з першої шістки: Жирона приймала Реал Сосьєдад.

До заявки на цю гру не потрапив Артем Довбик. Іспанська преса заявила, що у форварда Жирони серйозні проблеми з коліном, через які він може пропустити другу частину сезону та ЧЄ-2024. Проте сам українець спростував цю інформацію (хоча проблеми з коліном у нього все ж таки є).

Зустріч почалася з того, що баски, які мають величезні проблеми з кількістю доступних гравців, втратили через травму Альваро Одріосолу вже на четвертій хвилині.

Забігаючи наперед, варто відзначити, що це не єдина втрата для Іманоля Альгуасіля, оскільки на старті другого тайму травму отримав ще й Шералдо Беккер.

На 24-й хвилині каталонці зуміли завершити стартовий навал на ворота гостей результативним ударом у виконанні Янхеля Еррери, проте за допомогою VAR суддя скасував взяття воріт через офсайд у Савіо.

Джерело: Getty Images

Незабаром знайшовся привід для радості вже у Сосьєдада, проте цього разу гравці раділи ще менше, бо арбітр одразу повідомив про черговий офсайд.

На жаль, це був поєдинок, у якому був великий акцент на тактиці. І обидві команди зуміли нівелювати сильні сторони одна одної. А Віктор Циганков за 80 хвилин, які він отримав від головного тренера, не зумів вплинути на підсумковий результат.

На результат зустрічі вплинути не зміг взагалі ніхто, а тому вболівальники пішли зі стадіону, так і не побачивши голів, які були б зараховані.

Жирона зробила великий подарунок Реалу, який продовжує очолювати таблицю, випереджаючи каталонців на одне очко, маючи при цьому на один зіграний матч менше. Реал Сосьєдад же залишився шостим із 37-ма балами.

Читайте також: Барселона у меншості впевнено здолала Алавес

Статистика матчу Жирона - Реал Сосьєдад 23-го туру Ла Ліги

Жирона - Реал Сосьєдад 0:0

Очікувані голи (xG): 0,40 - 0,53
Володіння м'ячем: 48% - 52%
Удари: 11 - 11
Удари в площину: 3 - 2
Фоли: 8 - 19

Жирона: Гассаніга - Коуту, Е. Гарсія, Блінд, Гутьєррес - Еррера, А. Гарсія (Ромеро, 80), Циганков (Валері, 80), Мартін (Торре, 70), Савіо - Порту (Стуані, 70).

Реал Сосьєдад: Реміро - Одріосола (Арамбуру, 4), Субельдія, Пачеко, Галан - Беккер (Барренечеа, 52), Туррьєнтес (Меріно, 52), Субіменді, Оярсабаль - Сілва (Садік, 87), Мендес (Оласагасті, 87).

Попередження: Еррера, Блінд - Туррьєнтес, Мендес, Субіменді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK