Лідер півзахисту Барселони дав "зелене світло" на свій продаж

Десь у Манчестері один нідерландський тренер уже просить керівництво клубу виділити кошти на цей трансфер.
9 лютого, 16:36
Френкі Де Йонг / Getty Images
Френкі Де Йонг / Getty Images

Майбутнє Френкі де Йонга у Барселоні перебуває у підвішеному стані.

Як повідомляє Relevo, зараз 26-річний нідерландець наблизився до того, щоб залишити Каталонію після закінчення цього сезону.

Це пов'язано з тим, що де Йонг тепер більше не проти варіанта, за якого він буде проданий в інший клуб. Гравець розчарований нинішньою ситуацією в Барселоні. Він вважає, що очікування, з якими він підписав контракт із клубом, не справдилися.

Спортивні невдачі останніх років у поєднанні з економічною кризою не дозволяють "синьо-гранатовим" боротися за перемогу в Лізі чемпіонів, що було одним із найбільших бажань Френкі, коли він підписував контракт із Барселоною.

Читайте також: Барселона зробила запит щодо одноклубника Миколенка

За інформацією джерела, клуб також має сумніви щодо самого футболіста. Його виступи не виправдали очікувань, і клуб не стане скептично ставитися до його потенційного відходу.

У клубі розуміють, що їм доведеться продати одного з важливих гравців, щоб дотримуватися фінансового фейр-плей, і Де Йонг — головний фаворит на продаж.

Основним претендентом на гравця залишається Манчестер Юнайтед, який, за словами президента Барселони Жоана Лапорти, влітку 2022 року пропонував за нього 100 мільйонів євро.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK