Бензема висловився про виступи в Саудівській Аравії

Француз вірить у розвиток чемпіонату.
10 лютого, 10:24
Карім Бензема  / Getty Images
Карім Бензема / Getty Images

Нападник Аль-Іттіхада Карім Бензема поділився думкою про виступи в Саудівській Аравії.

"Якби я шукав похвали, я б не був там, де я сьогодні. Ключ до успіху - постійна наполеглива праця, ніякого секрету немає.

Для багатьох людей дев'ятий номер на спині означає, що я повинен забивати п'ятдесят голів за сезон, але для мене це означає, що я один з одинадцяти гравців, і я повинен робити все можливе, щоб допомогти команда забивати і перемагати не тільки голами, але також і передачами, рухом, жестами.

Перебування в Саудівській Аравії – це новий виклик, який мені подобається – це довгостроковий проект, який знаходиться в мусульманській країні. Я тут не лише футболіст, я також посол”.

Читайте також: Клуб Бензема має намір влітку підписати Салаха

"Я тут, щоб залучити відмінних європейських гравців найближчим часом, навіть якщо в саудівській лізі вже грають класні футболісти. Наше завдання полягає в тому, щоби підняти чемпіонат до рівня європейських ліг.

Час покаже, що відбудеться далі, але це я вибиратиму, коли закінчиться моя кар'єра. Зрештою, я хотів би, щоб мене пам'ятали як людину, яка починала з низів і пройшла шлях до вершини самостійно при всіх перешкодах, з якими я зіткнувся. Це те, чим я дійсно пишаюся", – сказав Бензема в інтерв'ю GQ.

Цього сезону на рахунку 36-річного француза дев'ять голів та п'ять асистів у 15-ти матчах місцевого чемпіонату.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK