Почеттіно - про травми: Грати без найкращих складно, а люди бачать тільки результат

Наставник Челсі втомився пояснювати це фанатам.
11 лютого, 13:55
Маурісіо Почеттіно / Getty Images
Маурісіо Почеттіно / Getty Images

Маурісіо Почеттіно прокоментував ситуацію з травмами в клубі.

За словами аргентинця, Челсі доводиться постійно грати без своїх найкращих гравців, що, очевидно, позначається на результатах.

Однак люди бачать тільки кінцевий рахунок і тому критикують клуб. А він уже втомився постійно пояснювати людям, що стало причиною таких результатів.

"Сприйняття - це одне, але грати без найкращих гравців складно. Судять за результатом, але такі обставини. Ми щоразу граємо в різних обставинах. Бачачи тільки результат, люди тебе критикують, тому що ти програв. Але вони ніколи не аналізують причини.

Раніше я намагався добре доносити інформацію до медіа, щоб усе розглядалося в контексті, пропонувати аргументи щодо подій, що відбуваються. Але тепер, через сім місяців, я не те щоб кажу: "Здаюся". Якщо люди хочуть зрозуміти, окей. Якщо ні, то я концентруватимуся, рухатимуся далі і намагатимуся перемагати.

Минуло сім місяців, а я маю пояснювати, пояснювати і пояснювати. Якщо люди не хочуть слухати, то все. Я не збираюся витрачати стільки енергії, щоб продовжувати ці пояснення. Якщо ви хочете зрозуміти, чудово. Якщо хочете допомогти Челсі, чудово", - наводить слова Почеттіно Goal.

Зазначимо, що в клубі травмовані Фофана, Кукурелья, Джеймс, Лавіа, Санчес і Угочукву. Також значну частину сезону пропустили багато ключових гравців, наприклад, Нкунку або Чілуелл.

Раніше також наставник Байєра заявив, що ще занадто рано говорити про чемпіонство.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Маурісіо Почеттіно

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK