РБ Лейпциг - Реал Мадрид: огляд та результат матча Ліги чемпіонів 13.02.2024

Українець декілька разів відмінно вступав в гру, рятуючи команду від пропущеного.
14 лютого, 00:00
Андрій Лунін / Getty Images
Андрій Лунін / Getty Images

У рамках першого матчу 1/8 фіналу РБ Лейпциг зустрівся з мадридським Реалом.

Початок матча для "вершкових" міг перетворитись на жахіття, адже вже на 2-й хвилині м'яч побував в їхніх воротах, проте, через активний офсайд в гравця, який заважав вступити в гру українцю Андрію Луніну м'яч було скасовано.

В цілому, в першому таймі команди не порадували великою кількістю моментів. Крім скасованого забитого гола запам'ятався хіба момент Беньяміна Шешко на 10-й хвилині, з ударом якого впорався вже згаданий Лунін.

А ось вже після перерви гра помітно оживилась, адже на 48-й хвилині Браїм Діас після відмінного сольного проходу відправив м'яч у ворота Петера Гулачі, що змусило "биків" активізувати свої спроби атакувати в надії відігратись.

У зв'язку з цим в Луніна значно побільшало роботи, але наш з вами співвітчизник чудово з нею справлявся. Так, наприклад, на 71-й хвилині Дані Ольмо пробивав з дальної дистанції, але українець відбив його удар і спокійно забрав м'яч в руки потім.

Через десять хвилин Андрій зробив щось схоже після удара Еліфа Ельмаса, а в наступній атаці відбив удар Шешко в нижній кут воріт.

На 84-й Лунін взагалі зробив щось неймовірне. Українець впорався з ударом Амаду Айдара, який з льота пробивав в "дев'ятку".

Тож, багато в чому саме завдяки грі Луніна Реал здобув мінімальну перемогу на виїзді та має перевагу перед грою, яка відбудеться за тиждень.

Статистика матча Ліги чемпіонів РБ Лейпциг - Реал

РБ Лейпциг - Реал 0:1

Гол: Браїм Діас, 48

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK