Манчестер Юнайтед визначився із головною кандидатурою на місце спортивного директора

Незабаром "червоні дияволи" мають зв'язатися з клубом, у якому працює фахівець, щоб обговорити його перехід.
14 лютого, 14:00
Ден Ешворт / Getty Images
Ден Ешворт / Getty Images

Манчестер Юнайтед вважає Дена Ешворта, спортивного директора Ньюкасла, головним кандидатом на аналогічну роль Олд Траффорд, повідомляє Sky Sports з посиланням на The Telegraph.

Чутки про це викликають стурбованість у керівництва "сорок", яке вже готується до можливого відходу 52-річного фахівця. Вважається, що це стане величезним ударом по їхніх амбіціях розбити так звану "велику шістку" АПЛ.

Ім'я Ешворта регулярно знаходилося у списку тих, хто може обійняти посаду спортивного директора манкуніанців після того, як буде схвалено угоду з придбання сером Джимом Реткліффом 25% акцій клубу.

Ця угода вже була ратифікована АПЛ, але очікує на схвалення Футбольної асоціації. Після цього INEOS візьме на себе повний контроль над футбольною стороною бізнесу у родини Глейзерів, яка залишається основним акціонером "червоних дияволів".

За інформацією джерела, Манчестер Юнайтед ще не пов'язувався з Ньюкаслом щодо Ешворта. Керівництво "чорно-білих" хоче отримати від Ешворта запевнення в тому, що він має намір залишитися в клубі на довгий термін.

Ден Ешворт став спортивним директором Ньюкасла наприкінці травня 2022 року. До цього він три роки пропрацював технічним директором Брайтона, а також п'ять років на посаді директора з розвитку збірної Англії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK