Конте: Святкувати четверте місце з Тоттенгемом було дивно, для мене це не успіх

Італієць заявив, що він звик перемагати, а не просто радіти локальному успіху.
14 лютого, 14:57
Антоніо Конте / Getty Images
Антоніо Конте / Getty Images

Майже рік Антоніо Конте залишається без роботи. Його звільнили з Тоттенгема в березні 2023 року після своєї вогненної промови в результаті нічиєї з Саутгемптоном (3:3).

У своєму першому сезоні у складі "шпор" 54-річний італієць привів команду до четвертого місця АПЛ. Проте, коли клуб святкував потрапляння до Ліги чемпіонів, сам тренер не вважав це чимось видатним.

"Для мене зараз неможливо працювати з командою тільки для того, щоб розважати. Ти завжди чекаєш, що ти маєш перемогти", - цитує Конте The Telegraph.

"Я люблю своє минуле, але в той же час очікування від тебе завжди дуже високі, і якщо ти не виграєш, ти програв. Кращий варіант - розважити і виграти. І щоб відсвяткувати цю подію, я повинен перемогти. В іншому випадку решта чекає, щоб відсвяткувати мою невдачу. Це правда".

Джерело: Getty Images

"Для мене святкувати четверте місце і потрапляння в Лігу чемпіонів було дійсно дивно. Наприкінці фінальної гри проти Норвіча я покликав своїх асистентів і сказав: "Зверніть увагу, не звикайте святкувати місце в Лізі чемпіонів".

"Я висловився дуже ясно. Я сказав, що ми зробили максимум. Перехід з дев'ятого на четверте місце, при всіх проблемах, з якими ми зіткнулися, був дивом. Але ми не святкували так, ніби це диво, тому що я звик перемагати".

Нагадаємо, що нещодавно Антоніо Конте спростував інформацію про те, що він провів переговори з одним із грандів європейського футболу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK