Дружина Мареза - про життя в Саудівській Аравії: Мені все дуже подобається

Тейлор Уорд задоволена своїм перебуванням в мусульманській країні.
14 лютого, 17:37
Тейлор Ворд та Ріяд Марез
Тейлор Ворд та Ріяд Марез

Дружина алжирського вінгера Аль-Ахлі Ріяда Мареза Тейлор Ворд поділилась враженнями від перебування в Саудівській Аравії.

За словами дівчини, життя в Джидді не настільки насичене, як в Манчестері, але люди значно привітніше.

"Поки що відчуття відмінні. Звичайно, тут немає алкоголю, тому я не зможу випити келих вина! Чесно кажучи, там краще, ніж я спочатку думала. Коли приїхала туди вперше, побачила Nando's (мережа закладів швидкого харчування – прим.). Я подумала: "Я так щаслива, що у них є Nando's".

Атмосфера зовсім інша, більш розслаблена, тиха і спокійна. Тоді як у Манчестері життя дуже насичене – там відбувається багато всього, і ми завжди йдемо кудись повечеряти та зустрічаємося з друзями. Це, мабуть, те, чого мені не вистачає найбільше - зустрічей з родиною та друзями, а не те, чого немає в країні.

Люди настільки привітні – це стало величезним шоком, наскільки всі були хороші. Це не порівняти з Великою Британією – тут зовсім не так. Поки що мені все подобається, таке відчуття, ніби я у відпустці, ще не відчуваю, що я туди переїхала.

Я кажу це не просто так, мені насправді тут дуже подобається. У нас нещодавно з’явився тут свій будинок, тож я точно залишусь у Джидді й нікуди більше не поїду. Тут є чудові пляжі, магазини, ресторани. Не думаю, що є потреба кудись переїжджати", - заявила Тейлор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що низка дружин зіркових футболістів, які виступають в Саудівській Аравії поскаржилась на якість життя в країні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK