"Я хотів залишитися ще на один рік": Агуеро розповів, як переходив до Барселони

Ще й із Мессі зіграти не вдалося.
14 лютого, 20:59
Серхіо Агуеро / Getty Images
Серхіо Агуеро / Getty Images

Серхіо Агуеро розповів, як відбувався його перехід до Барселони.

Аргентинець хотів ще на рік залишитися в Сіті, навіть готовий був сидіти на лавці, але раптом надійшла пропозиція з Барселони. Серхіо надихнувся можливістю пограти з Мессі, але й цьому не судилося збутися.

"У січні 2021 року Сіті повідомив мені, що не збирається продовжувати мій контракт. У лютому це було ще раз підтверджено. Я хотів залишитися ще на один рік, я був готовий бути на лавці запасних. При Пепе я мало грав, але хотів допомогти. Я відчував, що цей рік допоможе мені бути фізично готовим до ЧС-2022.

Але потім надійшов дзвінок із Барселони. Мені сказали, що не зможуть платити як Сіті, але мені було все одно. Я сказав агенту домовитися про суми, і за два дні все було вирішено. Коли все було готово, я поспілкувався з Ліонелем Мессі. Я уявляв, як ми будемо грати разом, але сталося те, що сталося.

Лео запевнив мене, що питання вирішиться, що він приступить до тренувань. Я побачив новини і подумав, що вони фейкові. Я написав Лео - і він підтвердив їх. Я навіть не знав, що відповісти. Я побачив його наступного дня, і йому було дуже погано", - цитує Агуеро Manchester Evening News.

Раніше також Сульшер заявив, що вважає повернення Роналду в МЮ хорошою ідеєю.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Серхіо Агуеро

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK