Один із найвеличніших бійців MMA звинуватив Мбаппе у своїй відмові від улюбленої справи

Тепер Даніелю Корм'є доведеться шукати собі нову розвагу.
16 лютого, 21:48
Кіліан Мбаппе та Даніель Корм'є / Getty Images
Кіліан Мбаппе та Даніель Корм'є / Getty Images

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Даніель Корм'є оголосив, що він ніколи більше не гратиме в улюблену фанатами футбольну гру.

У своєму посту в соціальних мережах DC згадав свого друга Шейна, який, очевидно, здолав його в EA FC 24, перш ніж баг з Кіліаном Мбаппе змусив його покінчити з грою.

"Мені довелося видалити мою улюблену гру. Глюк з Мбаппе нарешті дістав мене! Я навіть зателефонував до EA (Electronic Arts, розробник симулятора), і вони сказали мені, що те, що робить мій приятель, буде важко зупинити. Ну, Шейн, ти переміг! Тепер ми більше не граємо", - написав боєць.

Однак ніхто так і не зрозумів, що ж саме мав на увазі Даніель. В результаті деякі з 1,4 мільйона підписників Корм'є поспішили відзначити, що в EA FC 24 немає бага, пов'язаного з нападником ПСЖ і збірної Франції, який залишить французький клуб наприкінці сезону.

Один фанат написав: "Це схоже на проблему з навичками, брате". Інший запитав: "Що це за глюк, про який ти говориш, DC?". Ще один наполягав: "Бро, тут немає жодних проблем із Мбаппе. Ну ж бо, DC".

Раніше спортивний директор INEOS прокоментував потенційний перехід Кіліана Мбаппе в Манчестер Юнайтед - француз може дістатися "червоним дияволам" безкоштовно.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK