Онана - про серію перемог: Ми повинні продовжувати в тому ж дусі, тому що ми нічого не зробили

Набагато важливіше продовжувати перемагати.
19 лютого, 15:55
Андре Онана / Getty Images
Андре Онана / Getty Images

Голкіпер МЮ Андре Онана оцінив серію перемог своєї команди.

Нагадаємо, в останньому турі манкуніанці обіграли Лутон і продовжили серію до п'яти перемог поспіль. Це дозволило команді тен Гага наблизитися до топ-4 на 5 очок.

Камерунець вважає, що команда не робить нічого особливого, і про серію зовсім не варто думати. Єдине, на чому їм варто зосередитися, так це на перемогах у кожному наступному матчі.

"Я вважаю, що саме так виграються матчі. Ви знаєте, що ми повинні бути разом у хороші та погані моменти. Ми повинні допомагати один одному, навіть коли справи йдуть неважливо. Але те, що ми робимо зараз, дуже приємно, і це той шлях, яким ми повинні йти.

Ми повинні продовжувати в тому ж дусі, тому що ми нічого не зробили. Ми не зробили нічого вражаючого. Але зараз ми повинні продовжувати вигравати матчі, і це головне. Ми повинні намагатися перемагати кожного суперника, і особливо в наступному матчі - це ще один фінал для нас.

Ми грали проти складного суперника, поле маленьке. Вони сильні, коли грають удома, і ми очікували складної гри. Але, як я завжди кажу, якість в наявності. Я радий перемогам і сподіваюся, що ми продовжимо в тому ж дусі в цьому сезоні", - цитує клубний сайт свого воротаря.

Раніше також повідомлялося, що шанси МЮ підписати захисника Евертона сильно зросли.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Андре Онана

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK