Крістал Пелас розстався з головним тренером, який перебуває у лікарні

Деякі фанати лондонців вважають, що клуб некрасиво вчинив по відношенню до фахівця.
19 лютого, 18:23
Рой Годжсон / Getty Images
Рой Годжсон / Getty Images

Крістал Пелас на своєму офіційному сайті оголосив про те, що Рой Годжсон залишив посаду головного тренера команди.

Декількома днями раніше 76-річний англієць був госпіталізований після того, як йому стало погано під час тренування. Його стан оцінюється як стабільний, без загроз для життя.

"Це особливий клуб, який так багато означає для мене і зіграв велику роль у моєму футбольному житті. Я насолоджувався своїм перебуванням тут протягом шести сезонів, оскільки це дало мені можливість працювати щодня з гравцями та персоналом вищого класу, роблячи те, що я люблю".

"Однак я розумію, що, враховуючи недавні обставини, клубу зараз заздалегідь потрібно розумно планувати майбутнє, і тому я прийняв рішення відійти убік, щоб клуб міг реалізувати свої плани щодо нового тренера, як і передбачалося зробити цього літа", - наводить слова Годжсона сайт "орлів".

Рой Годжсон працював у Крістал Пелас двічі. Вперше він очолив команду на старті сезону-2017/18 та залишив її влітку 2021 року. Другий період роботи тренера у цьому клубі розпочався у березні 2023 року.

Читайте також: Форвард клубу АПЛ порвав "хрести" втретє за п'ять років

За цей час лондонський колектив провів під його керівництвом 200 матчів (66 перемог, 46 нічиїх, 88 поразок, різниця голів 244:304).

За інформацією інсайдерів, наступним тренером Крістал Пелас має стати Олівер Гласнер, який залишається без роботи після того, як він залишив франкфуртський Айнтрахт після закінчення минулого сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK