Баварія розглядає Алонсо, Зідана і Сульшера в якості заміни Тухеля

Все йде до того, що це останній сезон для німця на чолі мюнхенського колективу.
19 лютого, 23:11
Оле Гуннар Сульшер / Getty Images
Оле Гуннар Сульшер / Getty Images

Поразка від Бохума (2:3) у рамках німецької Бундесліги переконала керівництво Баварії, що клубу необхідно змінити головного тренера.

Одразу після матчу керівники мюнхенців погодилися, що Томас Тухель залишиться біля керма "ротен" на матч проти РБ Лейпциг 24 лютого, оскільки клуб хоче уникнути звільнення до того, як Макс Еберль увійде до ради директорів у березні.

Як повідомляє Bayern & Germany із посиланням на журналіста Sky Sports Флоріана Плеттенберга, Тухель може доопрацювати до кінця сезону, але це не гарантовано на 100%. Майбутнє німецького тренера розглядатиметься від матчу до матчу.

За інформацією джерела, керівництво клубу працює над альтернативними варіантами і вже виділило для себе кілька кандидатур, які можуть замінити Тухеля.

У випадку його звільнення, Баварія вважає за краще переманити у Байєра Хабі Алонсо. Окрім іспанця на посаду тренера може претендувати Зінедін Зідан - босам Баварії подобаються харизма і досвід француза.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Гвардіола комічно прокоментував можливість підписання Мбаппе

Спортивний директор мюнхенців Крістоф Фройнд також має варіант-сюрприз в особі екс-тренера Манчестер Юнайтед Оле Гуннара Сульшера. Однак його кандидатура розглядається лише як тимчасовий захід. З жодним із кандидатів Баварія ще не зв'язувалася.

При цьому наголошується, що повернення Хансі Фліка до Мюнхена поки що не є темою обговорень. Сам екс-наставник Баварії та збірної Німеччини не зацікавлений у ролі тимчасового тренера до кінця сезону. До того ж, до нього проявляють інтерес неназвані клуби АПЛ.

Нагадаємо, що Наполі все ж таки прийняв рішення звільнити Вальтера Маццаррі з посади головного тренера, незважаючи на те, що скоро команді треба грати у Лізі чемпіонів проти Барселони.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK