Жодних ігор: Тренер збірної Італії заборонив гравцям привозити PlayStation на збори

Спаллетті втомився боротися із гаджетами.
25 лютого, 00:54
Лучани Спаллетті / Getty Images
Лучани Спаллетті / Getty Images

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті вирішив заборонити гравцям привозити PlayStation до національної команди.

"Мені доводиться миритися з мобільними телефонами, але їх не можна тримати на масажному столі або під час процедур. Я говорив про відеоігри, бо були речі, які мені не подобалися, і, будь ласка, напишіть не великими літерами.

Я хочу відродити командні збори минулого, старі звички та атмосферу. Прості та корисні речі. І Буфон допоможе мені в цьому. Якщо сучасність полягає в тому, щоб грати в Playstation до 4 години ранку напередодні матчу, то ця сучасність не така вже й прекрасна.

Ми живемо у світі, в якому мало стимулів для важкої роботи, щоб потіти до знемоги. Сучасні хлопці воліють викладати в Instagram фото з покладеним волоссям, а не опускати голову і крутити педалі. Це не ті цінності, які має доносити моя Італія".

Читайте також: Спаллетті став почесним громадянином Неаполя

"До збірної потрібно приїжджати з палаючими очима і серцем, що калатає, гравці повинні бути схожі на зграю вовків, що йдуть один за одним, щоб підштовхувати своїх партнерів по команді вперед і нікого не залишити позаду.

Італійці вимагають крутої та відповідальної збірної, жорсткої та сміливої. До збірної приїжджають, щоб виграти чемпіонат Європи, а не для того, щоб перемогти у Call of Duty", – сказав італієць в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, у березні підопічні Спаллетті проведе два товариські матчі у рамках підготовки до Євро-2024. Італія зіграє з Венесуелою та Еквадором.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK