Коутіньо розповів, чи шкодує він про перехід до Барселони

Бразилець дав відверте інтерв'ю.
27 лютого, 09:52
Філіппе Коутіньо / Getty Images
Філіппе Коутіньо / Getty Images

Півзахисник Аль-Духайля Філіппе Коутіньо висловився про період виступів за Барселону.

"Жодного разу не шкодував про перехід до Барселони. Все склалося не так, як я собі уявляв, як очікували люди, як очікував я сам, тому що я насамперед вимагаю з себе, я кажу собі, що маю більше викладатися на полі і так далі.

Я перепробував усе, я завжди був дуже професійним і ні про що не шкодую. Моєю мрією завжди було грати за Барселону, і я поїхав туди, мені все подобалося, я зміг познайомитися з багатьма людьми, виграти титули, і це залишиться назавжди в історії мого життя".

Читайте також: Колишній тренер Баварії хоче очолити Барселону наступного сезону

"Я б нічого не став міняти в минулому. Повернутись назад неможливо, але, як я вже сказав, я ні про що не шкодую, я завжди викладався на тренуваннях повністю, як і тут, як і минулого року, і те саме я робитиму в наступному: якщо все складається добре – відмінно, а якщо ні, то треба набратися терпіння.

Щодо молодих гравців, то я б порадив їм насолоджуватися тим, що вони вже роблять. Багато молодих гравців приходять і приносять велику користь Барселоні, як завжди було в історії цього клубу. Я б сказав їм, щоб вони насолоджувалися своєю грою, командою та отримували задоволення на полі", – сказав бразилець в інтерв'ю Diario Sport.

Нагадаємо, Коутіньо виступав за Барселону з 2018 по 2022 рік, вигравши за цей час із клубом Ла Лігу, Кубок та Суперкубок Іспанії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK