Валенсія - Реал 2:2: огляд матчу та результат гри 02.03.2024

Гравці "королівського клубу" ще довго обурюватимуться свистком Хесуса Хіль Мансано.
3 березня, 00:21
Валенсія - Реал / Getty Images
Валенсія - Реал / Getty Images

У суботу, 2 березня, на Местальї відбувся один із головних матчів 27-го туру іспанської Ла Ліги – Валенсія приймала Реал.

Зустріч розпочалася з того, що Роман Яремчук дуже швидко заробив попередження. Але це була не єдина його дія в цьому поєдинку.

Господарі поля здивували свого суперника в середині другого тайму, коли Уго Дуро головою замкнув подачу Франа Переса.

А через кілька хвилин Дані Карвахаль припустився грубої помилки при передачі назад. Таким подарунком не міг не скористатися Яремчук, який у підсумку обіграв Андрія Луніна і вразив порожні ворота "бланкос".

Джерело: Getty Images

У доданий до першого тайму час Карвахаль виправився. Захисник віддав передачу до штрафного майданчика, м'яч із рикошетом від гравця Валенсії потрапив до Вінісіуса Жуніора, який зблизька переправив його в сітку.

На старті другої половини Рубен Бараха вирішив прибрати з поля Яремчука, а тому більше українець засмутити свого співвітчизника не зміг.

Реал володів м'ячем більшу частину часу, але ні він, ні Валенсія не могли похвалитися небезпечними моментами.

Однак на 76-й хвилині гості все ж таки зуміли відігратися. Браїм Діас навісив з флангу, а все той же Вінісіус ударом головою оформив дубль.

У "кажанів" була надія на те, що вони зможуть вирвати перемогу, адже вже доданий суддя призначив пенальті у ворота Луніна. Однак після консультації з VAR 11-метровий скасували.

Дуже курйозний момент стався наприкінці матчу. Реал атакував ворота Валенсії, Діас навісив у штрафний майданчик, а Джуд Беллінгем головою замкнув подачу. Однак у момент подачі арбітр дав свисток про закінчення матчу.

Джерело: Getty Images

Звичайно, гравці Реала оточили Хесуса Хіль Мансано з обуреннями щодо цього рішення. За свої висловлювання Беллінгем отримав червону картку.

У результаті Реал знову втратив очки, чим спробує скористатися Жирона, яка відстає від лідера чемпіонату Іспанії на 7 очок. Валенсія залишилася дев'ятою із 37 балами.

Статистика матчу Валенсія - Реал 27-го туру Ла Ліги

Валенсія - Реал 2:2
Голи: Дуро, 27, Яремчук, 30 - Вінісіус, 45+5, 76.

Очікувані голи (xG): 0,83 - 1,29
Володіння м'ячем: 29% - 71%
Удари: 11 - 10
Удари в площину: 4 - 5
Фоли: 18 - 11

Валенсія: Мамардашвілі - Фулькьє, Діакабі (Озкачар, 89), Москера, Гайя - Перес (Гонсалес, 73), Пепелу, Герра (Амалла, 73), Канос (Гільямон, 57) - Яремчук (Лопес, 57), Дуро.

Реал: Лунін - Карвахаль, Рюдігер, Чуамені, Менді (Гарсія, 73) - Вальверде (Начо, 86), Кроос (Модрич, 63), Камавінга (Хоселу, 73), Беллінгем - Родріго (Діас, 63), Вінісіус.

Попередження: Яремчук, Діакабі - Вінісіус, Вальверде, Хоселу.

Вилучення: Беллінгем (Реал, неспортивна поведінка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK