Легендарний іспанський воротар висловився про гру Луніна за Реал

Сантьяго Каньїсарес в захваті від українця.
4 березня, 11:15
Андрій Лунін / Getty Images
Андрій Лунін / Getty Images

Вихованець мадридського Реалу і легенда Валенсії Сантьяго Каньїсарес поділився думками про гру Андрія Луніна в цьому сезоні.

За словами колишнього іспанського голкіпера, українць його здивував.

"Чи здивував мене Лунін? Так. Ми відкрили для себе воротаря з чудовими якостями та індивідуальністю. Позиція воротаря Реала вимагає багато чого, особливо на ментальному рівні. І він проходить цей іспит на відмінно".

Читайте також: Ефект Луніна: Реал пропускає найменшу кількість голів в Ла Лізі в своїй історії

Також Каньїсарес, який свого часу не зумів закріпитись в стані "вершкових" через появу в клубі Ікера Касільяса розповів, чи варто Луніну шукати нову команду після того, як Тібо Куртуа повернеться після травми.

"Куртуа, без сумніву, найкращий воротар світу. Після фіналу Ліги чемпіонів з Ліверпулем він герой та легенда. Можливо, що Куртуа найкращий воротар, якого я коли-небудь бачив на власні очі.

Однак Тібо повернеться після важкої травми. Для нього буде важливо повністю відновитися, щоб показувати 100% своїх можливостей. Це займе час, а Луніну буде потрібно зберігати спокій.

Коли Куртуа набере форму, то у нього не буде суперників у воротах, його рівень не підлягатиме сумніву. В цей момент Андрію доведеться прийняти рішення", - заявив Сантьяго.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реал Андрій Лунін

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK