Пушич - про поєдинок з Кривбасом: Можу поскаржитись лише на те, що ми не забили більше

Керманич Шахтаря хотів побачити ще голи від своїх підопічних.
4 березня, 11:47
Марино Пушич / Getty Images
Марино Пушич / Getty Images

Головний тренер Шахтаря Марино Пушич поділився думками про розгромну перемогу над Кривбасом.

За словами спеціаліста, єдине, що може його непокоїти - відсутність ще більшої кількості голів.

"Коли ти ведеш у такій тяжкій грі 2:1, і маєш на гравця більше, то мені було дуже цікаво побачити, як моя команда реагуватиме на таку ситуацію. І вони зреагували ідеально.

За винятком моменту, де ми пропустили гол, коли суперник має на гравця менше. Добре, ми тоді мали перевагу у два м’ячі, може, команда була десь необережна, та цього не повинно було статися.

Я сказав своїй команді, що ми не повинні пропускати, коли в нас на полі на гравця більше. Проте ми діяли дуже добре в більшості, що, можу сказати, не так просто. Ви можете побачити у багатьох матчах внутрішнього та міжнародного рівня, що переграти команду, в якій на одного гравця менше, не дуже легко, бо суперник робить більше, він поспішає, але ми це зробили.

Єдине, на що я можу зараз скаржитися, так це те, що моя команда не забила більше голів. І це те, що ми повинні винести з цієї гри – не пропускати в більшості і більше забивати, коли ми граємо в більшості так добре, як сьогодні", - зазначив боснієць на післяматчевій прес-конференції.

Також Пушич розповів, чи можливо порівнювати цю гру з поєдинком проти Олександрії.

"Не всі матчі можна порівнювати, бо в кожного своя історія, свої обставини та енергія, тож їх неможливо порівняти. Я маю власну думку щодо гри з «Олександрією», бо як тренер подивився її двічі і можу вам сказати одне: ми продемонстрували багато хороших моментів.

Сприйняття – це дуже складне слово. Сприйняття може бути таким, начебто, якщо твій результат незадовільний, ти грав погано, але ми грали добре, маючи ті умови, бо умови були жахливими: повітряні тривоги, стан поля та інше. Тож одна команда, яка хоче грати, яка будує атаку, пасує, грає позиційно, завжди знаходиться у невигідному становищі, зустрічаючись з такими суперниками за таких обставин та на такому полі. І навіть тоді ми дуже добре виходили в атаку багато разів. Не дуже добре себе показали в останній фазі – це інша історія, але попри все, коли я бачу, як ми грали останні 15 хвилин, я вважаю, що ми мали забити два-три голи за цей відрізок часу. Тому навіть тоді ми заслуговували на перемогу. Це може бути сприйняте так, ніби, якщо результат незадовільний, ти грав погано, але це не так. За таких обставин моя команда виступила досить непогано. І це цікаво, бо ви не переглядаєте матч, а я подивився його двічі, тому я можу вам розказати про багато таких моментів. І це гарне питання. Але кожна гра має свою енергію, свою історію, і я вважаю, що у цій історії ми заслуговували перемогти. Ми тоді зіграли внічию, трішки не пощастило. А наступна історія – це те, як команда реагує на наступну гру, важливу гру. Цей суперник – лідер чемпіонату, і не просто так, бо це серйозний опонент, дуже гарна команда.

Ми дуже добре зреагували сьогодні, тож маю сказати, що це відповідь команди, яка має характер та хоче грати і змагатися за щось. Повторюся, це лише один матч, лише три очки, ми поводимося стримано, ми маємо продовжувати тяжко працювати, щоб прогресувати в багатьох аспектах, бо в нас молода команда, і, як я вже казав, ми повинні довести цю команду до наступного рівня. Але реакція була дуже гарна, і я хочу привітати мою команду, бо вона заслуговує на компліменти", - резюмував Марино.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кривбас Маріно Пушич

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK