Мілан все ще хоче побудувати новий стадіон, але не відмовляється від варіанта з реконструкцією Сан-Сіро

"Россонері" розглядатимуть усі доступні опції.
6 березня, 22:46
Сан-Сіро / Getty Images
Сан-Сіро / Getty Images

Президент Мілана Паоло Скароні ще раз підтвердив, що клуб, як і раніше, зосереджений на будівництві нового стадіону в Сан-Донато.

Але при цьому "россонері" не зачинять двері для ідеї реконструкції Сан-Сіро, повідомляє SempreMilan з посиланням на Calciomercato.

"Важливо те, що в результаті цієї реконструкції з'явиться сучасний стадіон, на якому ми зможемо продовжувати грати з глядачами під час роботи. Сан Донато? Ми сконцентровані на цьому проєкті, який залишається пріоритетним", — сказав Скароні.

Нещодавно компанія Webuild запропонувала свої можливості та послуги для реалізації проєкту реконструкції Сан-Сіро таким чином, щоб це не вплинуло на використання стадіону, доки роботи продовжуються.

Пізніше були повідомлення про те, що власник Мілана Джері Кардінале та власник Інтера Стівен Чжан спілкувалися з приводу можливості роботи над спільним планом. Однак для "дияволів" пріоритетний варіант – побудова нової арени.

Читайте також: Сульшер: Манчестер Юнайтед не варто було повертати Роналду

Якщо клуб встигне оформити всі необхідні документи, роботи над побудовою стадіону розпочнуться наприкінці цього року. Мілан очікує, що грати на Сан-Донато він зможе вже у 2029 році.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Сан-Сіро

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK