Гвардіола: Добре, що Де Брюйне був злий на мене через свою заміну

Іспанський наставник пояснив, чому він вирішив зняти бельгійця з гри.
11 березня, 10:37
Кевін Де Брюйне та Пеп Гвардіола / Getty Images
Кевін Де Брюйне та Пеп Гвардіола / Getty Images

У неділю, 10 березня, на Енфілді відбувся центральний матч 28-го туру АПЛ, у якому Ліверпуль зіграв унічию з Манчестер Сіті (1:1).

На 69-й хвилині головний тренер "містян" Пеп Гвардіола вирішив убезпечити свою команду, випустивши Матео Ковачича замість Кевіна Де Брюйне.

Ідучи на лаву запасних, бельгійський хавбек висловив наставникові невдоволення своєю заміною. Після матчу Гвардіола заявив, що йому сподобалася реакція його підопічного.

"Мені це подобається. Якщо він засмучений, це добре. Тепер він щасливий... Я знав, чого нам не вистачало. Після заміни ми почали грати краще", - цитує іспанця The Telegraph.

"Що я можу сказати Кевіну? Він важливий, і він нам потрібен. Але у другому таймі, після того, як ми пропустили гол, гра була не в наших руках, і нам потрібно було щось зробити, щоб повернути її нам".

"Нам потрібен був гравець, який триматиме м'яч. Справа не в пресингу. Справа не в його грі, а в тому, що Матео в цьому хороший. Ми були задоволені Кевіном. Це не проблема. У нас все гаразд".

У нинішньому сезоні Кевін Де Брюйне взяв участь у 14 матчах Манчестер Сіті у всіх турнірах, в яких він записав на свій рахунок два голи та 14 результативних передач.

Нагадаємо, що раніше Пеп Гвардіола прокоментував його, на даний момент, останній матч проти Юргена Клоппа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK