Клозе та Роккі претендують на місце Саррі біля керма Лаціо

Президент римлян може зупинити свій вибір наступного тренера на одному із колишніх форвардів клубу.
12 березня, 19:07
Томмазо Роккі та Мірослав Клозе / Getty Images
Томмазо Роккі та Мірослав Клозе / Getty Images

Італійські інсайдери повідомили, що Мауріціо Саррі подав у відставку з посади головного тренера Лаціо після поразки від Удінезе (1:2) у рамках Серії А.

І хоча римський клуб ще не оголосив про розставання з 65-річним наставником, його відставку буде прийнято. Тепер же стали відомі кандидатури на його місце.

Як повідомляє Джанлука Ді Марціо, президент Лаціо Клаудіо Лотіто виділив для себе два варіанти, і обидва вони безпосередньо пов'язані з історією "орлів".

Першим претендентом вважається Томмазо Роккі, який виступав у складі Лаціо 8,5 років. За цей період форвард оформив 102+32 у 290 матчах римлян. З липня 2023 року 46-річний італієць очолює молодіжну команду Лаціо.

Читайте також: Манчестер Сіті спробує перехопити Судакова у Ліверпуля

Другий претендент - це Мірослав Клозе, який встиг провести у Римі п'ять сезонів наприкінці своєї кар'єри. Після року роботи асистентом Хансі Фліка в Баварії, 45-річний німець менше сезону очолював австрійський Альтах, який він залишив у березні 2023 року.

На даний момент Лаціо посідає дев'яте місце таблиці італійської Серії А, маючи в активі 40 очок після 28 зіграних турів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK