Атлетіко Мадрид - Інтер: Огляд та результат матчу Ліги чемпіонів 14.03.2024

"Матрацники" здобули звитягу в важливому матчі.
14 березня, 00:50
Атлетіко / Getty Images
Атлетіко / Getty Images

У рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрілись Атлетіко Мадрид та міланський Інтер.

Перший тайм подарував фанатам і забиті голи, і просто небезпечні моменти, перший з яких був на рахунку "матрацників". Самуель Ліно на 5-й хвилині на дриблінгу прорвався в штрафний майданчик "нерадзуррі", але з його ударом впорався Янн Зоммер.

Менш ніж за 10 хвилин своїм подвійним шансом відповів Дензел Дюмфріс. Нідерландець отримав купу вільного простору та м'яч на правому фланзі, але двічі після свого сольного проходу пробив прямо в Яна Облака.

Вже на 33-й хвилині після затяжної атаки інший вінгбек колектива Сімоне Індзагі Федеріко ДіМарко відкрив рахунок в матчі, але на 35-й внаслідок контратаки господарі відновили паритет в рахунку.

Проте, підопічним Дієго Сімеоне цього все одно не вистачало, щоб бодай перевести протистояння в додтаковий час, не кажучи вже про прямий вихід в чвертьфінал, тож, мадридці продовжили свій натиск на ворота Яна Зоммера, і це принесло свої плоди наприкінці основного часу матчу.

Спочатку на 85-й хвилині Коке дальнім ударом потрапив в штангу, але вже через три хвилини Мемфіс Депай вивів свою команду в цьому матчі та зрівняв рахунок за підсумками двоматчевого протистояння.

Вже в компенсований арбітром час Родріго Рікельме, змарнувавши удар майже в пусті ворота після пасу Грізманна, відправивши м'яч кудись в "космос".

В додатковий час обидві команди не забивали. тож, ми знову побачили серію пенальті. Спершу команди обмінялись забитими 11-метровими, потім незабитими, а потім в "нерадзуррі" не забив Деві Клаасен, а в "матрацників" забив Родріго Рікельме.

Проте, долю протистояння вирішили не ці епізоди, а незабитий пенальті Лаутаро Мартінеса, який не залишив його команді вже жодного шансу.

Статистика матча Ліги чемпіонів Атлетіко - Інтер

Атлетіко - Інтер - 2:1 (за підсумками двох матчів - 3:3, в серії пенальті - 3:2)

Голи: Грізманн, 35, Депай, 87 - ДіМарко, 33

xG: 2.09 - 1.36
Удари: 23 - 14
Удари в площину воріт: 9 - 4
Володіння м'ячем: 47% - 53%

Атлетіко: Облак — Моліна (Барріос, 78), Савич, Вітсель, Ермосо, Ліно (Рікельме, 70) — Льоренте (Аспілікуета, 99), Коке, Де Пауль (Корреа, 71) — Мората (Депай, 79), Грізманн (Ньїгес, 106)

Інтер: Зоммер — Павар, де Врей, Бастоні (Ачербі, 72) — Думфріс (Дарміан, 71), Барелла (Фраттезі, 84), Чалханоглу, Мхітарян (Классен, 111), Дімарко (Біссек, 85) — Мартінес, Тюрам (Санчес, 102)

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Атлетіко Інтер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK