Власники Мілана виступили із заявою після обшуків у штаб-квартирі клубу

Вони, звичайно ж, заперечили всілякі звинувачення у шахрайстві.
14 березня, 10:43
Мілан / Getty Images
Мілан / Getty Images

Декількома днями раніше Фінансова гвардія Італії провела обшуки в штаб-квартирі Мілана.

Обшуки пов'язані з розслідуванням потенційного шахрайства: припускається, що "россонері" продовжують належати своїм колишнім власникам Elliott Management, а не RedBird Capital Partners, яка придбала клуб влітку 2022 року.

У зв'язку з цим компанія опублікувала заяву, в якій відкинула ці звинувачення, повідомляє SempreMilan із посиланням на MilanNews.

"RedBird Fund IV і його інвестори володіють 99,93% акцій Мілана; 0,07%, що залишилися, знаходяться в руках окремих італійських акціонерів, які є давніми шанувальниками Клубу".

"Ідея про те, що RedBird не володіє і не контролює Мілан, є абсолютно хибною і суперечить усім доказам і фактам, включаючи ті, які нібито є основою розслідування".

Джеррі Кардінале, засновник RedBird Capital Partners
Джеррі Кардінале, засновник RedBird Capital Partners / Джерело: Getty Images

Читайте також: Футбол сьогодні: Динамо - Рух та інші матчі УПЛ, Ювентус - Наполі, поєдинки Челсі, Ліверпуля, МЮ, Жирони, Реала та Баварії

"Коли ми взяли під свій контроль клуб після закриття угоди, Elliott надав RedBird кредит терміном на три роки і без права голосу. Наша мета – повернути Мілан на вершину Серії А та європейського футболу – все інше заважає досягненню цієї мети".

"Немає поточних переговорів із якимось інвестором, який міг би здійснювати контроль над клубом. RedBird є контролюючим власником Мілана і залишиться ним".

Нагадаємо, що у четвер, 14 березня, у Празі Мілан проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти Славії. Стартовий свисток поєдинку прозвучить о 19:45 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK