Манчестер Юнайтед - Ліверпуль: Огляд та результат матча Кубка Англії 17.03.2024

"Червоні дияволи" перемогли завдяки голу на останніх хвилинах екстратайму
17 березня, 20:17
Getty Images
Getty Images

У рамках чвертьфінала Кубка Англії Ман Юнайтед на Олд Траффорд прийняв Ліверпуль.

"Червоні дияволи" скористались "перевагаю власного поля" та вийшли вперед вже на 10-й хвилині матчу. 

Скотт МакТоміней проявив свої найкращі якості, опинившись там де треба і добивши м'яч у ворота гостей після того, як Келлегер відбив удар Гарначо.

Ще до перерви колектив Юргена Клоппа не тільки відновив паритет, а й досить швидко після першого забитого голу вийшов уперед. Спочатку за гостей забив Алексіс Мак Аллістер, а вже через 3 хвилини відзначився Мохаммед Салах.

Все так і йшло до неспокійної, але перемоги "червоних", проте, у Еріка тен Гага залишався "туз в рукаві" в особі Антоні, якого він випустив на поле в другому таймі. Саме бразилець врятував цей поєдинок для своєї команди, забивши за приблизно десять хвилин до кінця матчу.

На останній хвилині матчу Решфорд змарнував чудовий момент, але попри це саме манкуніанці були більш активними на початку екстра таймів, проте, активність не завжди означає якість, тож, саме Ліверпуль вийшов вперед наприкінці першої 15-хвилинки.

Проте, манкуніанці не були налаштовані програвати і за останні 15 хвилин забили двічі. Відзначились вже згаданий Решфорд та Амад Діалло, який після подачі кутового від Ліверпуля підхопив м'яч, пробіг все поле та забив переможний гол, а після за зняту футболку отримав другу червону.

Статистика матча Кубка Англії Манчестер Юнайтед - Ліверпуль

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль 4:3 

xG 3.19 - 1.87
Удари: 28 - 25
Удари в площину воріт: 11 - 11
Володіння м'ячем: 41% - 59%

Голи: МакТоміней, 10, Антоні, 83, Решфорд, 107, Амад, 120+1 - Мак Аллістер, 44, Салах, 45+2, Елліотт, 103

Манчестер Юнайтед: Онана - Ван-Біссака (Магвайр, 71), Варан (Діалло, 85), Лінделеф (Маунт, 106), Далот - Мактоміней, Мейну (Еріксен, 80) - Гарначо, Фернандеш, Рашфорд - Гойлунн (Антоні, 71)

Ліверпуль: Келлегер - Гомес (Цимікас, 101), Кванса, ван Дейк, Робертсон (Бредлі, 76) - Мак Аллістер, Ендо, Собослаї (Елліотт, 72) - Салах (Гакпо, 76), Нуньєс, Діас (Кларк, 113)

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK