Захисника Інтера виключили із заявки збірної Італії через расистський скандал

Ачербі не зіграє за національну команду.
18 березня, 15:20
Франческо Ачербі / Getty Images
Франческо Ачербі / Getty Images

Футболіст Інтера Франческо Ачербі був виключений із заявки збірної Італії через расистський скандал у матчі проти Наполі.

"Футболіст Франческо Ачербі, який прибув сьогодні вранці на тренування національної команди в Римі, пояснив тренеру Лучано Спаллетті та своїм партнерам по команді, як того вимагає внутрішня політика італійської збірної, свою версію передбачуваного расистського висловлювання на адресу футболіста Жуана Жезуса під час матчу Інтер - Наполі.

За словами захисника "нерадзуррі", який очікує на розгляд справи органами спортивного правосуддя, з його боку не було жодних дискредитуючих, очорняючих або расистських намірів".

Читайте також: Захисник Наполі: Ачербі вибачився, бо зрозумів, що трохи переборщив, назвавши мене "нігером"

"Однак було вирішено виключити Ачербі зі списку гравців, викликаних на наступні два товариські матчі, заплановані у Сполучених Штатах, щоб гарантувати необхідний спокій національній команді та самому гравцеві, який сьогодні повернеться до свого клубу.

В результаті було викликано захисника Роми Джанлука Манчіні, який раніше було включено до попереднього списку", – йдеться в заяві FIGC.

Нагадаємо, збірна Італії зіграє товариські матчі проти Венесуели та Еквадору. Ігри відбудуться 21 та 24 березня відповідно.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Інтер Франческо Ачербі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK