Бекхем домовився про підписання Мессі в Інтер Маямі за п'ять років до переходу

Англієць здивував цікавим інсайдом.
24 березня, 21:21
Підписання Мессі / Getty Images
Підписання Мессі / Getty Images

Колишній гравець Манчестер Юнайтед та Реала, а нині співвласник Інтер Маямі, Девід Бекхем висловився про підписання Ліонеля Мессі.

"У цьому сила Ліонеля Мессі. Дивно, які емоції може спричинити одна людина, один гравець.

Ми довго розмовляли з батьком Лео протягом п'яти років. Ми з партнером приїжджали до готелю, щоб зустрітися з батьком Лео, за п'ять років до того, як він перейшов до нас. Я сказав йому: "Я знаю, що Лео ще не готовий, але я хочу, щоб ваш син грав за мій клуб у майбутньому".

Ми знали, що потрібно ухвалити рішення, коли Лео оголосив, що залишає ПСЖ. О 4 або 5 годині ранку за японським часом, коли я лежав у ліжку, мій телефон не переставав дзвонити. Вікторія штовхнула мене ліктем і сказала: "Вимкни свій телефон, нам треба поспати". Я простягаю руку, беру окуляри і читаю, що Ліонель Мессі вирішив приїхати до Маямі”.

Читайте також: Інтер Маямі без Мессі, але з Кривцовим було розгромлено Нью-Йорк Ред Буллз

"У мене досі мурашки по шкірі. Я заплакав, і Вікторія спитала: "Що відбувається? Що трапилося? Хтось помер?” – і я відповів: “Лео приїжджає, він перейде до Маямі”.

Я зайшов до інтернету, це було всюди у соціальних мережах. Я поговорив зі своїм партнером Хорхе, і він спитав мене: "Ти в це віриш?" І я відповів: "Не вірю. Давайте почекаємо, доки він приїде до Майамі, і тоді я повірю в це", – сказав Бекхем в інтерв'ю RMC Sport.

Нагадаємо, Мессі перейшов в Інтер Маямі влітку 2023 року на правах вільного агента, підписавши багатомільйонну угоду з клубом із МЛС.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK